Arkadaşlar,
Türk karavancılığı için önemli bir değer olan misi kampın ünitelerinin oradaki restorana otopark olarak kullanılacağını öğrenince konuyla ilgili Türkiye Kamp Karavan Derneği'ne bir başlık açmıştım.
Başlığımda genel olarak Misi'nin öneminden bahsetmiş ve kampımızın akıbeti için elimizden geleni yapmamız gerektiğine değinmiştim.
Ancak Bursa Kamp Karavan Derneği'nden aldığımız yanıtlarda Misi'nin ünitelerinin azalmayacağı, Halı sahanın ünite yapılacağı ve ünitelerin birkısmına da otoprakın kaydırılacağı bilgisi gelmişti.
Ben zatan Ankara'dayım ve bu aldığımız bilginin doğru olmasını ummaktayım ancak yine de bir karavancı birey olarak Nilüfer Belediyesi'ne ulaşıp dilimin döndüğünce Misi'nin öneminden bahsetmek istedim ve aşağıdaki metni yazdım:
Merhaba,
Ben bir kamp ve karavancıyım.
Sizlerin hizmetleriyle Türkiye karavancılığına kazandırılmış Misi Kamp'ın Bursa ve Türkiye için önemli bir marka ve değer olduğunu belirtmek isterim. Tesisin Türk turizminde yabancı turistler için Bursa'yı atlama noktası olarak kullanma ve mutlaka burada birkaç gün konaklama açısından oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum.
Ben de bir karavancı olarak Bursa'yı her ziyaretimde Misi kampta mutlaka kalıyor ve buradan hizmet alıyorum.
Kendim de orada kalan bir karavancı olarak Restoran'ın otopark yeri ihtiyacının oluştuğunu biliyorum. Ancak bu ihtiyaç Misi kampımızın üniteleri otoparka çevrilmek suretiyle aşılacaksa bunun çok talihsiz bir karar olacağını belirtmek isterim.
Bir Ankara karavancısı olarak ülkemizdeki her kampın akıbetini kendimize sorun ederiz. Ve Misi kampın akıbetinin güzel olması için elimizden geleni yapmaya hazırız.
İsteğimiz Restoranın ihtiyaçları için kamp ünitelerine dokunulmaması, Sunulan hizmetlerin sırf restorancılık hizmetinin arkasında ve gölgesinde kalmamasını dileriz.
İyi çalışmalar ve teşekkürler.
Metin bu şekilde. İsterseniz sizler de Misi için bir e-posta yazıp belediyeye atabilirsiniz. En azından Misi'nin kullanan pek çok karavancı tarafından önemsenen bir yer olduğunu yetkililere göstermiş oluruz.
Teşekkürler...