Bursa Karagöl Off - Road Gezimiz (19 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BrkEmr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,651
Ynt: Bursa Karagöl Off - Road Gezimiz (19 Aralık 2009)

Geçmiş olsun, sizlere birşey olmamış olması sevindirici.

Etiketler

Hafta sonu gerçekten çok güzel ve keyifli bir ekspedisyon yaşadık.BASK kulubü ekspedisyon sorumlusu Şamil Bedir arkadaşımız iki haftadır üst üste keyifli ve bol Adrenalinli ekspo lar da gurubu buluşturuyor teşekkurler.Bu hafta birlikte gezdiğimiz ekipte süper di.

Bu arada kurtarıcı kazım iyi bir çekici bulmuş ve aşşağıya inmiş :smiley:

gezi çok güzel olmuş araçlar muhteşem, kaza olayı üzücü çok geçmiş olsun

Güzel bir gezi olmuş,kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun.

arkadaşlar geçmiş olsun gelen mala gelsin canınıza bişey olmasın paylaşım için teşekkürler.Hakan Doğrucan SAKARYA

Daha çok resim var ama sanırım Şamil arkadaşımız daha düzenleyemedi.
Devamlı araziye çıkıyorum ama hiç bu kadar eğlenmemiştim :smiley:

Geçmiş olsun arkadaşlar.Allah Hepimizi kazadan korusun.

geçmiş olsun.böyle olaylar gezileri daha heyecanlı yapıyor.tabi canımıza birşey olmadan ve arabalarımız fazla hasar almadan.

fissek' Alıntı:
Daha çok resim var ama sanırım Şamil arkadaşımız daha düzenleyemedi.
Devamlı araziye çıkıyorum ama hiç bu kadar eğlenmemiştim :smiley:

Recep Abi,

Şamil'i takibe devam... ;D

Bu arada,bu geziyi planlayan,emeği bulunan,bizleri yanlız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler...
Hafif sayılmayacak bir etaptır karagöl..Benim 2.oldu,ilkinde de sağolsun Şamil kardeşim vardı..

Kazım Abi biraz üzdü bizi ama şükür ki birşey yok..Allah beterinden korusun..
Daha nice güzel paylaşımlara...

Ali merhaba,
Şamil kardeşimizi bırakmayalım,çok iyi etap planlamış.Bundan sonra gideceğiniz zaman banada mutlaka haberin.Hafta sonunun 1 günü ava,1 günüde offroada ;) Sonrada eve alırlarmı bizi bilmem ;D

fissek' Alıntı:
Ali merhaba,
Şamil kardeşimizi bırakmayalım,çok iyi etap planlamış.Bundan sonra gideceğiniz zaman banada mutlaka haberin.Hafta sonunun 1 günü ava,1 günüde offroada ;) Sonrada eve alırlarmı bizi bilmem ;D

alırlar alırlarr...kapının dışında çamurlu kıyafetleri çıkartmak şartıyla.. ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR