Bursa - İnegöl; Boğazova Karlı Off Road Gezisi (30 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,100
Ynt: Bursa - İnegöl; Boğazova Karlı Off Road Gezisi (30 Ocak 2011)

sinan54' Alıntı:
Ekrem Bey coğrafyanızın tadını çıkarıyorsunuz. keyifli ve güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
teşekkürler sinan bey bu güzellikleri değerlendirmek lazım sizleride bekleriz

Etiketler

bu gün işte ben ordaydım görmüşünüzdür yolda belkide bizdeki araç sizinkiler gibi değildi ama biz de çıkmayı başardık pajero çok güzel tanışmak isterim

boğazova' Alıntı:
bu gün işte ben ordaydım görmüşünüzdür yolda belkide bizdeki araç sizinkiler gibi değildi ama biz de çıkmayı başardık pajero çok güzel tanışmak isterim
bi çok kişi denk geldi gelip sohpet etseydiniz keşke güünde 50 kişi denk geliyor gezilerde onun için durup hepsiyle sohhpet etme imkanı olmuyor gördünüzmü bizleri buyrun gelin sohpete biz sürekli gidiyoruz boğazovaya

ekrem güzel bir geziydi yardım severliğin de ayrı bir güzellikti ;)

bu haftada çıkıcakmısınız

yine güzel ve eğlenceli bir gezi ve biz gene yokuz :(

artık bi arazi aracı almam lazım yoksa her feziden mahrum kalacağım

BURSA,dan sevilerimle

tabi inegöldeyim boğazovaya giderken yolumuzdan geçiyorsunuz haberleşelim sizle daha yakından konuşmak için facebook veya msn adesiniz yokmu

slm lar fotoları görünce gözlerim kamaşıyo çok harika gezi olmuş

feyzullah-efe_@hotmail.com

mrb ekrem by çok süper bir gezi düzenlemişsiniz kara doymuşsunuzdur heralde boğazovaya bir kaçkez gitmiştim balık yediğiniz yerde balık fln yemiştk kış aylarıdada orası açık oluyormu merak ettim..

eagLe' Alıntı:
mrb ekrem by çok süper bir gezi düzenlemişsiniz kara doymuşsunuzdur heralde boğazovaya bir kaçkez gitmiştim balık yediğiniz yerde balık fln yemiştk kış aylarıdada orası açık oluyormu merak ettim..
genelde yol açık oluyor tabi zeminde kar oluyor standart araç zincirsiz biraz zor çıkar gideceğiniz zaman balıkçıyı arayın yol durumunu sorun öyle gidin en garanti bu telefonu 0224 7291031 balıkçı mustafa selamlar

adaeada' Alıntı:
al tabi abi ama batarsan bana çektirme çeki demiriyle beraber tanponu söküp alıyorum :D

neden özlüyorum kurban bayramı arifesinde sattım ona yanıyorum neler kaçırmışım

Selamlar
Bol karlı güzel bir gezi.
Paylaşım için teşekürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR