BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Kampta (23 - 24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,222
Ynt: BUROFF; Bursa Off Road Kulübü İnegöl'de Kampta (23 - 24 Nisan 2011)

Resim483.jpg

Resim493.jpg

Resim518.jpg

Resim525.jpg

Resim531.jpg

Resim535.jpg

Resim552.jpg

Resim625.jpg

Resim638.jpg

Resim672.jpg

Etiketler

feeling' Alıntı:
İnegöl’den Bülent kardeşimizin daveti ile 3 araç katılmayı planladığımız
bu organizasyona son anda sevdiğimiz bir arkadaşımızın (Sertan USTAOĞLU) yaşadığı aksilik sebebi ile
2 araç ve 4 kişi ile katıldık.

Çok emek harcanarak hazırlandığı belli olan organizasyon için emeği geçen tüm arkadaşlara
şahsım ve OnOff katılımcıları adına teşekkür ederim.

Hemen her detay düşünülmüştü, çok eğlenceli bir haftasonu geçirdik dostlar.
Misafirperverliğiniz için başta Bülent olmak üzere tüm İnegöl'lü dostlara,
Bursa'dan ve İstanbul'dan orada tanıştığım arkadaşlara,
Yaban TV / İzci programı yapımcısı Okan ve ekibine tekrar teşekkür ederim.

Balıkesir OnOff Offroad ekibinden katılımcılar.
Cem VİDİNLİSAN / Defander 110
Timuçin ALKAYA / Defender 110
Çağla GÜNDOĞAN / Cherokee XJ
Çağatay GÜNDOĞAN / Cherokee XJ

Gezi süresince yaklaşık 900 Adet fotoğraf çeken kızıma özel bir teşekkür ediyorum.
Yol boyunca o fotoğrafları ayıklamaya çalıştı.
Cem’den ve bizden bazı fotolar aşağıda.

Bursa, İnegöl, İstanbul ve diğer yerlerden katılan tüm dostlarımızı Balıkesir’e de bekliyoruz.

Sabah gün ağarmadan yola çıkımşımız ve tüm aktivitelerdeki fotoğraflar aşağıda.
İyi seyirler.

ne demek çagtay abi bizim için büyük bir keyifti sizinle beraber olmak asıl olan paylaşmaktır siz bizi kırmadınız programımıza katıldınız
tüm arkadaşlara ıstanbul grubuna bursa grubuna izci grubuna bizi kırmadıkları bizimle beraber oldukları için teşekkürler

heyt maşallah Çağatay abi döktürmüşsün,ayrıca Çağlayada objektifler için teşekkürler,

Ekrem çamurlu yerlerdeki geçişlerde senin aracın fotoğraflarını göremedim, varsa eklesene, bi bakalım neler yaptınız? Ayrıca video falan yok mu ? olsa izlemesi keyifli oluyo :smiley:

tansu79' Alıntı:
Ekrem çamurlu yerlerdeki geçişlerde senin aracın fotoğraflarını göremedim, varsa eklesene, bi bakalım neler yaptınız? Ayrıca video falan yok mu ? olsa izlemesi keyifli oluyo :smiley:
tansu ben cumartesi gecesi geri dönmek zorunda kaldım onun için objektiflerde pek yokum bu seferlik :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR