KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi vallahi söylesem inanmazsınız...Kalplerimiz birmiş bende yazdım Nadir abi siz fıkradaki gibi zeytini yordunuz şimdi neden bırakıyorsunuz başkası kolay yakalasın diyemi... mesaj gönder dedim baktım uyarı geldi siz mesaj yazarken başka mesaj yazıldı diye...
Palu: Elazığ'ın bir ilçesidir. 2'si kasaba, diğeri merkez olmak üzere 3 belediye, 35 köy ve onlara bağlı 30 mezradan oluşmaktadır.
Doğuda Bingöl ili Genç ilçesi, güneyde Arıcak ve Alacakaya ilçeleri, batıda Elazığ il merkezi, kuzeyde Kovancılar ilçesi ile komşu olup il merkezine uzaklığı 72 kilometredir. Rakımı 850 metredir.
Murat Nehri : Murat nehrinin Palu İlçesi civarında Keban Baraj Gölü’ne karıştığı noktaya kadar olan uzaklığı yaklaşık 500 Km.dir. 42.000 km2’lik akaçlama havzasıyla, Fırat’ın en önemli koludur. İlk kaynaklarını İl sınırları dışından, Van Gölünün kuzeyindeki Aladağ’ın kuzey eteklerinden alır. Gülizar Yaylalarından gelen pek çok suyu da toplar. Murat nehri, Ağrı’dan geçtikten sonra Güneybatıya yönelir. Bingöl’ün Genç İlçesini geçerek Elazığ topraklarına girer. Sürekli batı yönünde akarak Palu ilçesine ulaşır ve Keban Baraj Gölüne dökülür.
2 saat kadar evvel zapping yaparken baktım Memleketim TV'de biri güzel türküler söylüyor ve şiirler okuyor , öyle takıldım kaldım.Ben tanımıyordum,sonra öğrendim.
Evet güzel ve tok bir sesi vardır...Özellikle Kirvem parçası güzeldir...Birde çok eskilerde: rakı içtim şarap içtim eğlendim, kız demedim dul demedim evlendim parçasını güzel söylerdi...(parçanın ismini hatırlayamadım)