Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 522,163
Ynt: Burası Neresi?

DEMİRAL' Alıntı:
tebrikler demeden önce baktın ben sivaslıyım hadi bir tahmin dedin ;) ama galiba tutmadı ;) ;) ;)

Enlem ve boylamı taratırsanız Sivas olduğunu görebilirsiniz.Daha önceki sorularda olduğu gibi google earth'den yararlanıyorum sizin profilinizden değil. :smiley:

3928K3711D.jpg

Etiketler

evet sivasta tabiri caizse gizli kalmış bir güzellik dipsiz göl şelalesi sivas erzincan karayolu 40.kmden sola dön doğanşar ilçe yoluna devam 40.km de yolun hemen altında yolun üstünde ise şelaleye ismini veren dipsizgöl var gölden sağa zirveye doğru yeşilin tüm tonlarını görmek mümkün ve zirvede yaylalar var çeşmelerinden doğal kaynak suyu akıyor herkezin görmesini isterim

dipsiz göl 040.jpg

son kare dipsiz göle giderken 17.km de rastladığımız <pusat> köyünden yerel kıyafetle rastladığımız teyzemiz ; yerel kıyafet derken günlük giyilen kıyafettir iyi paylaşımlar dileklerimle

uzun zaman olmuş kimseden bu başlığa soru soran yok hadi bakalım karıştırın bellekleri geçen yaz kimse gezmedi mi ?

yemliha barajı kayseri.jpg

kadir bey anlaşılan telefiriği denemişsiniz bize daha kısmet olmadı.manzara mükemmel olmalı :smiley: :smiley:

bafralı' Alıntı:
kadir bey anlaşılan telefiriği denemişsiniz bize daha kısmet olmadı.manzara mükemmel olmalı :smiley: :smiley:
aslında resim kuzenime ait yeni çekmiş yolladı ben de topiğe canlılık getirmek için paylaştım bu sene kısmet olmadı hiç ankara dışına çıkmak ama ilk fırsatta o tarafa gitmeyi düşünüyorum

izin verirseniz sormak isterim :smiley: fotoğraf yeterli gelmezse başka bir açıdan da ekleyebilirim ;)

xx.jpg

Doğu Karadeniz'de benzer köprüler o kadar çok ki... İpucu olabilecek bir açıdan görürsek, belki neresi olduğunu çözebiliriz.... ;) ;)

egeli' Alıntı:
Doğu Karadeniz'de benzer köprüler o kadar çok ki... İpucu olabilecek bir açıdan görürsek, belki neresi olduğunu çözebiliriz.... ;) ;)
Haklısınız :smiley: bu sefer de çok kolay olacak sanırım :D

xxx.jpg

Bu kadar güzelliği başka hangi ülkede birarada görebiliriz acaba her kmkaresi ayrı bir güzellik memleketimizin yazı ayrı kışı ayrı baharı ayrı sonbaharı ayrı güzellikte paylaşımlar için emeği geçen herkeze ayrı ayrı teşekkürler sağlık ve sıhhat dolu günler dilerim :smiley:

Ayder yolunda olmalı 97'de geçerken epey görmüştüm..
Hatta çoğunda altta çengeller asılıdır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR