Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 519,373

Etiketler
Ynt: Burası Neresi?

Serdar bey işi fazlasıyla çözmüş önce dereyi sonra fotoğrafın çekildiği yeri daha sonra o yapının hangi uygarlığa ait olduğunu soruyor. Şaka bir yana teşekkür ederiz Serdar bey :D

peşehodka' Alıntı:
ŞU AN ORAYA IŞINLANMAK İSTERDİM
Bunu ne kadar çok istediğinizi yazı formatınızdan da anlayabiliyoruz ;D ;D perihan hanım eğer sağılığımız müsade ederse bu arzunuzunu çokta uzun olmayan bir zamanda göreceğiz inşaallah. ben buna inanlardanım.

özür dilerim büyük harfle yazdığımın farkında değilim
Ege olmadğına üzüldüm
Akdeniz mi
marmara mı :D sonra da karadeniz mi diye soracam ama hakkımı saklı tutuyorum

aytar63' Alıntı:
Hocam başka bir ayrıntı sorarsın diye açıklama yazmak istedim doğrumudur. :smiley:
Patara, Fethiye – Kaş yolunda, Kaş'a 41 km. mesafededir. Bütün antik devirler boyunca Lykia bölgesinin en önemli şehirlerinden biri olan Patara, kitabelerde ve sikkelerdeki yazılış şekli ile Lykia dilinde PTTARA diye geçmektedir.
Ali bey kardeşim sen bu biglileri verirken ben hep seni avatarda ki halin ile tasvir ediyorum ;D ;D ;D

Hahahahaha abi gülmekten yazamıyorum. :D ;D :D ;D :D Tüyo verildikçe internetten aramaya başlıyorum :smiley:

peşehodka' Alıntı:
özür dilerim büyük harfle yazdığımın farkında değilim
Ege olmadğına üzüldüm
Akdeniz mi
marmara mı :D sonra da karadeniz mi diye soracam ama hakkımı saklı tutuyorum

Ben sizi sıkıntıya sokmadan Karadeniz diyeyim o zaman :smiley:

Var abi var :D karadeniz sahilleri doğru cevap abi ilimizi daha sonrada fotoğrafın çekildiği yeri bulabilecekmisin abi :smiley:

Ben ya ben alicim hem burada hemde bana gelen bazı özel mesajlar yüzünden yerlere yatıyorum. eşim ve kızım bana melül melül bakıyorlar. ;D ;D buradaki muhabbeti bilmeseler varya bizim adam kafayı yedi diyecekler ;D ;D

şimdi bu köyün tarihi turistik önemi varmı ilk önce bunu de Ali,

dipnot: adım Perihan 34 yaşındayım ister abla deyin ister Perihan deyin

Böyle olur olmaz yazıyoruz varya sonra yarışmacılar resmi görmek için taaa gerilere gitmek zorunda kalıyorlar bu haksızlık bu ne yüzsüzlüktür böyle :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR