Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 519,172

Etiketler

Ynt: Burası Neresi?

kayaların önünde kahverengi bir tabela var sanırım bu da buranın tarihi bir yer olduğunu gösteriyor?

s.n peşehodka size özel bir tiyo bakın mesela ben gülerken sizin bir üstteki mesajınıza gülümsemiştim bu yeterli sanıyorum şimdi bir kaç saatliğine bizim zeynebin çeyiz hazırlıkları ve alışveriş için evden çıkıyoruz akşama cvpları yanıtlarım inş.. eğer pc başından kalkmassam sonum kötü olablir zeynep bana çok fena bakıyor :D :D

aha doğru yoldayım desenize

ayvalığa kadar ineyim mi

bende onu kasdettim ama cevap gelmeyince tahminlere devam ettim

s.n mürselim kardeşim size tavsiyem çok az bir fark verip netin hızını biraz arttırın mesela 2048 çıkarın faydasını görürsünüz.

şimdi gördümm fotoğrafı fakatt görmek ile görmemek arasında pek bir fark yok ;D ;D ;D anlattınız hayal ettım bununla aynııı düz duvar bu yawwwww

adrenalim' Alıntı:
şimdi gördümm fotoğrafı fakatt görmek ile görmemek arasında pek bir fark yok ;D ;D ;D anlattınız hayal ettım bununla aynııı düz duvar bu yawwwww

sen bu düz duvar hakkında ne düşünüyosun, benim gözler araya araya şaşı oldu da ;D, benzerini bulamadım hala ;D

Merhaba Kemal abi ;D

merhaba tüm dostlar
ya inanın şimdi çıkmam lazım ama diyorum ben gidince bu dostlaın hali ne olur yine kıyamıyorum size ve diyorum ki bu yerdeki aşkıları yediden yetmişe herkes biliyor bu ip ucu sanıyorum yeterli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR