KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Amaca uygun bir fotoğraf değilse, bunu sadece bir paylaşım olarak görüp yeni bir fotoğrafa geçebiliriz Hasan bey.
Bu durumda yeri de söyleyeyim: Haliç'ti.
s.n nurtella ben bu hale şükür edenlerdenim çünkü daha henüz şunun şurasında kaç yıl oldu yanılmıyorsam 13-14 yıl kadar önce bu resmi çektiğiniz yerden taaa karşıki kıyıya o semtin yaramaz çocukları denizindeki çamurun üstünden koşa koşa geçiyorlardı bunu ben bizzat görenlerdenim lütfen biraz da biz el atalım yanılıyormuyum !!
s.n nurtella ben bu hale şükür edenlerdenim çünkü daha henüz şunun şurasında kaç yıl oldu yanılmıyorsam 13-14 yıl kadar önce bu resmi çektiğiniz yerden taaa karşıki kıyıya o semtin yaramaz çocukları denizindeki çamurun üstünden koşa koşa geçiyorlardı bunu ben bizzat görenlerdenim lütfen biraz da biz el atalım yanılıyormuyum !!
siz en iyisi iç anadoluya doğru yol alın ama çok fazla gitmeyin aslında bir duvar gibi görünsede o kadar meşhur bir yerki yediden yetmişe bilmeyen yok gibi görme açısından değilde bilgi açısından bir söz daha etsem hemen bulacaksınız