Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 522,003

Etiketler
Ynt: Burası Neresi?

34sel' Alıntı:
Tam isabet Cavid bey :smiley:Tebrik ederim.Sanırım Yunus beyin tatilden dönüşünü beklemeye gerek yok :smiley:

http://www.koyluyum.com/GONEN_Eksidere.resim.goruntule.html
Şimdi gidiyorum ama gittiğim yerlerden fırsat buldukca forumu takip ederim :smiley:

melinda' Alıntı:
ıyı tatıller ..nereye gidioosnuz
Teşekkür ederim
Balıkesir, Bandırma, Erdek ,Susurluk, Akçay :smiley: çıvarlarında olacam
ama olmadıki ben oralardan sorun hazırlayacaktım ipucunu baştan vermiş oldum ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Teşekkür ederim
Balıkesir, Bandırma, Erdek ,Susurluk, Akçay :smiley: çıvarlarında olacam
ama olmadıki ben oralardan sorun hazırlayacaktım ipucunu baştan vermiş oldum ;D ;D

Çok güzel yurt köşelerinde olacaksınız, iyi yolculuklar, iyi geziler ve iyi dinlenceler!..

Cavid Sezen

cavıd bey sız nerde yasıorsunuz turkıyeyı ıyı bılıoo gıbısınızde

melinda' Alıntı:
cavıd bey sız nerde yasıorsunuz turkıyeyı ıyı bılıoo gıbısınızde

Sayın "melinda",

Akhisar'da (Manisa) yaşıyorum. Türkiye'yi tanıma konusu ise biraz mesleğimle ilintili..

Cavid Sezen

meslegınız nedır sakıncası yoksa soru sormuosunuz artık buraya nası resım yuklenır ben bılmıorum acemıyım sorcam yapabılsem

melinda' Alıntı:
meslegınız nedır sakıncası yoksa soru sormuosunuz artık buraya nası resım yuklenır ben bılmıorum acemıyım sorcam yapabılsem

Emekli coğrafya öğretmeniyim. Soru sormak sorun değil de izlemek sorun oluyor benim için. Bizim kuşak, biraz teknoloji özürlüdür; fotoğraf yükleme yapıyorum ama tanımlamakta zorlanabilirim. Moderatör arkadaşlara bir özel mesaj atarsanız, daha iyi yardım alabilirsiniz.

Haydi kolay bir soru, sizin için...

[attachment=1]

Çok bilindik bir yurt köşesidir.

Cavid Sezen

x.jpg

bılındık ben bı bılmıorum galıba:smiley:
ssanırım canakkle tarafı yada egedemı

yok eğridirli değilim fakat askerlik yaptım orada sizvride çok anılarım var o yüzden unutmam imkansızz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR