Musty35' Alıntı:omg... bende gorunuyor.. bu da fotografın linki arkadasım...burdan bakabilirsin http://lh5.ggpht.com/__-xg4-2zug0/SnW8hfRaPzI/AAAAAAAAFq0/4aobXnLevUg/DSC02566.JPG
resmi görebildiniz migezmen' Alıntı:Fotoğrafı göremiyorum..
Cavid Sezen
Evet, oğlum yardımcı oldu. Teknoloji özürlü bir kuşağız ne olacak..peşehodka' Alıntı:resmi görebildiniz mi
gezmen' Alıntı:Mustafa Bey,
Güneyde otoban(otoyol) yalnızca Pozantı- Adana -Antep (ve İskenderun bağlantısı) arasındadır. Otoyol, burada iki dağı geçer: Toros ve Amanos(Nur) Dağlarını. Bir de İskenderun-Antakya arasında Belen Geçidi.
Cavid Sezen
peşehodka' Alıntı:Dağlardan gideyim o zaman Toroslar mı bunalr
peşehodka' Alıntı:Türkiye de çoğrafya okumadığım için çok eksiğim bu konuda böyle biraz geliştiriyorum işte
gezmen' Alıntı:Size indirimli tarife uygulayacağız artık... (Gezenbilir üyelerine dersler indirimli.. Şaka ha... ) Sahi nerede öğrenim gördünüz siz?..
Cavid Sezen
Not: Maçı izleyeceğim, şimdilik iyi akşamlar..
duymustum orayı ismi suanda aklıma gelmıyen bi nehir uzerınde guzel bır unıversite şehri die anımsadım dogrumudurpeşehodka' Alıntı:Bulgaristan / Silistre
Musty35' Alıntı:duymustum orayı ismi suanda aklıma gelmıyen bi nehir uzerınde guzel bır unıversite şehri die anımsadım dogrumudur