Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 521,722
Ynt: Burası Neresi?

Ya kiraz dağları Kastamonuda değilmi Ege de mi kalıyo Kastamonu
Ya bu sistem nasıl kırılır hiç bir sayfa açılmıyor yaaaa

Etiketler

peşehodka' Alıntı:

Gerçekten atış serbest!.. :D

Yamanlar Dağından güneydoğuya. Kiraz(İzmir'in İlçesi) için yakın demiştim oysa. Sorduğum kasaba, bu yöremizdeki iki büyük ilçe merkezi arasında. Ayrıca sorduğum yer, hemen herkes tarafından bir hayli tanınan bir yer.

Cavid Sezen

ekiNoks' Alıntı:
arwin' Alıntı:
peşehodka' Alıntı:
peşehodka' Alıntı:
Ya kiraz dağları Kastamonuda değilmi Ege de mi kalıyo Kastamonu
Ya bu sistem nasıl kırılır hiç bir sayfa açılmıyor yaaaa
arwin' Alıntı:
peşehodka' Alıntı:
Ahmet bul şunu bakalım neresiymiş yaa

Atıyorum: Akdağ

Arkadaşlar, ne demek oluyor bunlar? :(

Cavid Sezen

Hiç olmazsa bunu kullanmalısınız. Nete girebildiğinize göre... :(

http://www.kgm.gov.tr/fr5.asp?tt=0201

Cavid Sezen

Google ye giriyorum ordan bir sayfa seçiyorum
ordaki linkler kapalı (hastane deki bilgisayar sistemi otomatik duvar koymuş ikinci linkler açılmıyor) harita diyorsun çıkıyor ara diyorsun sayfa görüntülenemiyor

peşehodka' Alıntı:
Google ye giriyorum ordan bir sayfa seçiyorum
ordaki linkler kapalı (hastane deki bilgisayar sistemi otomatik duvar koymuş ikinci linkler açılmıyor) harita diyorsun çıkıyor ara diyorsun sayfa görüntülenemiyor

O zaman küçük bir önerim olacak size: (Mesaideyken)
1. Karayolları haritası/atlası (Tercihan Karayolları Genel Müdürlüğünün atlası)
2. a.Atlas Dergisinin köyleri de içeren "Türkiye Atlası" ya da,
b.Mapmedya Yay. "Köy köy Türkiye yol atlası"
(Bu 2. Gruptaki atlaslarda yanlış oranı bir hayli yüksektir, o nedenle tek kullanılmamalıdır.)

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR