Bunlarda Benim Defenderlarım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lrdefender Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,592
Ynt: Bunlarda Benim Defenderlarım :smiley:

MİCOMİCO' Alıntı:
kuçukken herkes arabayla oynarken ben arazi araçlarını tercih ederdim. yok birbirimizden farkımız

demekki off road merakı ta o yıllara,çocukluğumuzdan yüreğimize işlenmiş yavaş yavaş.sonradan oluşmuyor bu duygu.paylaşımın için teşekkür ederim

Etiketler

Ok Hemen kuralım
Arazi araçalrının modellerini alayımda
Sorun şuki bizim 6 yaşındaki oğlan hepsinin hakkından gelir
:smiley:)
Çözüm?

2 yıl boyunca neredeyse her gün defender fotograflarına bakmakla forumda bilgilenmekle geçirdim vaktimi.Kayseriye kırıkkaleye gittim 3000 TL ye alırım bi tane diye... birgün Osmaniyede bir ilan gördüm. maraştan iş dönüşü osmaniyeye uğrayıp bi bakayım şuna dedim. en azından defendera binmiş olurum denemek maksatlı diye. ve 3000 TL param vardı bankada sadece. facebooktan arkadaşlarıma mesaj attım birsürü kişiden borç aldım. sonraki hafta da defender ı :smiley: üstelik aracımı alan kişi binbir emekle tertemiz toplamış binemeden vefat etmiş.Ailesi de değerini bilmeden satmış.Ben de ederini bilmeyen bir çocuktan aldım... Allah a şükür borçları kapattım şimdi aksesuar peşindeyim. Allah yardımcı olacaktır size de böyle ummadığınız bir anda

hobiniz çok güzel elinize sağlık. herşey hayalle umutla başlıyor, bende rüyama giren defenderden sonra başlamıştım meraka. inşallah istediğiniz araca en kısa zamanda kavuşursunuz. saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR