Ynt: Bungee Jumping
Lunaparklarda Gondol, Kamikaze, dönen, sallanan, zıplayan herşeye bindim. Artık kesmiyor doğrusu
Durumunuza çok güldüm Türkiye'de yapabilecek bişey buluruz da biz de bu heyecana erişiriz işallah.
Lunaparklarda Gondol, Kamikaze, dönen, sallanan, zıplayan herşeye bindim. Artık kesmiyor doğrusu
flynaked' Alıntı:Aynen! Bir ara sağ ayağım banttan kurtuluyor sandım. Bari şehadet getireyim dedim. Eşh eşh diyip kaldım. Gerisini getiremedim korkudan ;D
İnip beni bağlayan adama çıkıştım. "Gevşek bağlamışsınız, çıkıyordu ayağımdan!" falan diye, o da "Hep öyle derler" dedi ;D
İkincisinde daha çok korktum. Sanırım her defasında daha çok korkutuyor...
Beni en çok korkutan kısmı kabinin içinde yukarı çıkmaktı. Aşağıdan o kadar hızlı olduğu belli olmuyordu. Çıkmaya başlayınca pişman olduğumu hatırlıyorum Yukarı çıkınca görevli bana kabinin kenarına gitmemi söyledi. Gittim. Yüzümü atlayacağım tarafa dönmemi söyledi, döndüm. Sırtımdan klips gibi bir şey çıkardı. Ellerimi bırakmamı ve o 3'e kadar sayınca atlamamı söyledi. Ben o sayarken o kadar korktum ki 2 dediğinde atladım bir an önce bitsin diye Atladıktan sonra da havada aklıma "ya acaba 3'te bir şey mi yapacaktı? erken atladım diye yapamamış olabilir mi? belki bir şey falan takacaktı!" gibi korkunç şeyler gelmişti ;D
(not: Ben birkaç sene önce Alanya'da yapmıştım. Şu an nerelerde var bilmiyorum).
Durumunuza çok güldüm Türkiye'de yapabilecek bişey buluruz da biz de bu heyecana erişiriz işallah.