Üstadım can evimden vurdunuz beni. Kuymağa mı yoksa Mısır ekmeğine mi yoksa manzaraya mı yanayım bilemiyorum. Bu sene Ramazan Bayramı'nı takiben oraya ailecek geliyoruz, inşallah bizde bir demli bardak çayı bu manzaraya karşı içebiliriz...
Selamlar, sevgiler...
Muhakkak siz de görürsünüz, böyle bi manzarada çay içersiniz. Trabzon'un her yeri ayrı bir manzara zaten hocam Kesinlike gelip görmelisiniz. Gerek ailece gerek tek başınıza. Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum size
Saygılar sevgiler..
Özür dilerim yanlışlık oldu,,
Yaylada konaklama, kamp konusunda genel görüş nedir, yemek, yiyecek durumları nedir, biraz detaya giriyorumbelki ama bilgi rica
edebilir miyim lütfen.
Hocam ben öğrenciyim maddi imkanlarımın kısıtlı olmasından dolayı Maçka ilçesine kadar belediye otobüsüyle gittim. Ordan yürüyerek Livera şimdiki ismiyle Yazlık köyüne yürüdüm yaklaşık 5 km falan. Yolda tabelalar mevcut. Rahatlıkla bulabilirsiniz köyü. Köyden sonra da yaklaşık bi 20 km yürüdüm. Köydeki amcalar her şekilde yardımcı oluyorlar yol tarifi konusunda falan. Kofrakol yaylasına gideceğim dediğiniz zaman. Yiyecek içecek konusunda da; yiyeceğimi ben çantamda götürdüm sizin de kalacağınız gün kadar yiyeceğinizi götürmenizi tavsiye ederim. İçecek su konusunda sıkıntı yok yolun üstünde çok fazla su var. Ben bir tanıdığımın yayla evinde kaldım. Yaylada çadır kurabileceğiniz yerler var. Rahatlıkla kampınızı yapabilirsiniz. Ayrıca yabani hayat nasıldır tam bilemiyorum. Ben uzaktan bi kaç tane domuz gördüm. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat yine de tedbirli olmak lazım. Ayrıca güzergah için Maçka kaymakamlığı her türlü yardımcı olur size. Maçka'ya gelince danışır yolunuza çıkarsınız. Çok güzel bir deneyim olacaktır sizin için. Aklınıza takılan bir soru olursa her zaman mesaj atabilirsiniz hocam. iyi eğlenceler şimdiden