bulunamayan pajero pinin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan farukcirak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,795

farukcirak

Ana Kamp
Yer
Rize/Trabzon
herkese merhabalar, selamlar..
yaklasık 2 aydır aktif olarak, öncesindeki 6-7 aydır da sadece takip ederekten temiz bir pinin arıyorum.. ilanlardaki pininlerin birçoğu sıkıntılı, temiz pinin satıcıları aranıyor.. fazla km yapmamış, hor kullanılmamış, fonksiyonları aktif, kazası belası olmayan pinin için beklemedeyim.. satıcı arıyorum :smiley:

Etiketler
Ynt: bulunamayan pajero pinin

Sayın Faruk Bey.. Anlaşılan ateş bacayı sarmış..dilerim hayırlısı ile kıymeti bilinmiş temiz bir PİNİN bulursunuz.. İnternette malum sitedeki bütün araçları araştırdınız mı..?

evet hemen hepsini araştırdım Bülent bey. kiminin kliması, hava yastığı vs bozuk istanbula gitmesi gerekiyor dendi, kiminin km si düşürülmüş, kimi kazalı sahibi kaza yok diyor güven vermiyor, kiminin 5-6 tane satanı çıkıyor muhatap bulamıyorsun.. Aslında ben ikinci araç olarak alacam nasipse, bakalım acele yok beklemedeyiz yine.. Sizin de haberiniz olursa bir yerlerden irtibat kuralım lütfen..

Evet Faruk Bey anladım..dediğiniz gibi aceleniz yok ise mutlaka bulursunuz..ben de bir sene kadar arayıp, üç ay kadar da arabasız kalmış ve sonun da PİNİN ime kavuşmuştum..birde nacizane şunu söyleyeyim aracın genel durumu iyi ise, motor şanzıman iyi ise, kaportadaki küçük vuruk kırıklara bakmayın bence..bende eğer temiz bir araç bulursam paylaşırım benim tel 0533 519 23 69.. selamlar..

merhabalar;bursa da birtane 1.8 gdi var 2000 model fiyatı bana biraz fazla geldi fakat pazarlık imkanı olursa sevimli bir araca benziyor dikkatinizi çekerse bir bakın isterseniz link i http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-pinin-1-8-gdi-83166334/detay# yardımcı olmak isterim. saygılar :smiley:

intruder_16' Alıntı:
merhabalar;bursa da birtane 1.8 gdi var 2000 model fiyatı bana biraz fazla geldi fakat pazarlık imkanı olursa sevimli bir araca benziyor dikkatinizi çekerse bir bakın isterseniz link i http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-pinin-1-8-gdi-83166334/detay# yardımcı olmak isterim. saygılar :smiley:

ilbey bey ilginize çok teşekkür ederim, sanırım belirtmeyi unutmuşum, aradığım araç pinin 2.0 gdı 5 kapı otomatik vites. Belirttiğiniz araç dikkatimi çekmişti benimde. İstanbulda bir ilan var yeni düştü galeride 2003 model ona bakacam bi ara, adamlar da net bilmiyorlar aracı :smiley:

TULUMCU' Alıntı:
Evet Faruk Bey anladım..dediğiniz gibi aceleniz yok ise mutlaka bulursunuz..ben de bir sene kadar arayıp, üç ay kadar da arabasız kalmış ve sonun da PİNİN ime kavuşmuştum..birde nacizane şunu söyleyeyim aracın genel durumu iyi ise, motor şanzıman iyi ise, kaportadaki küçük vuruk kırıklara bakmayın bence..bende eğer temiz bir araç bulursam paylaşırım benim tel 0533 519 23 69.. selamlar..

teşekkürler, araç buldugumda sanırım arayacam sizi. 10 yıllık araçta küçük vuruklara bakmam zaten de, dediğin gibi motor şanzıman meselesi mühim. Dün trabzon mitsubishi servisindeydim, gaz kelebeği 4.900 tl, benzin km de 500krş abi sıkıntılı o araçlar dedi. Bakalım göze aldık artık, batum da yanıbaşımızdayken :smiley:

Faruk Bey ikamet neresi sanırım yakınız..Trabzon da Toyota Yetkili servisi Seçil Oto nun servis müdürü Fatih Şahin abimiz de bu aracı kullanıyor..Yolunuz düşerse sektörün içinde ve aynı zaman da kullanıcı olarak fikirlerini alabilirsiniz, ayrıca bahsettiğiniz yetkili serviste uzun yıllar ustabaşılık yapmış birkaç yıldır da kendi özel servisini (Sanırım ERDAL OTO) açmış olan Erdal usta var..ve yine Trabzonda 8-9 yıldır Pinin Kullanan doktor abimiz var..Hatta bu abimiz aracını kendi hatası nedeni ile motorunu yakmış ve Erdal Ustaya komple motor yaptırmış, yaklaşık maliyetin 20 bin lira olduğunu ve hala aracından vazgeçmediğini, kullandığını biliyoruz.. bende bu saydığım isimlerden referans alarak aracımı almıştım..selamlar

intruder_16' Alıntı:
faruk bey merhaba online gördüm sizi;nasıl bir gelişme var mı? :smiley:)

Aslında gelişme olacak gibi İlbey bey :smiley:) Bi araç var hakkına bilgi edinmeye çalışıyorum bu sıra, malum iş-güç hemen bırakamıyorum, öncesindeki araştırmalardayım. Aslında amacım temiz araç bulmak üçe beşe bakmayacam ama ilan sayısı az malum.. İnşallah bulmak nasip olacak. Bülent beyle telefonla bayağı bi konuştuk, ayrıntılı bilgilendim bazı hususlarda sağolsun..

farukcirak' Alıntı:
Aslında gelişme olacak gibi İlbey bey :smiley:) Bi araç var hakkına bilgi edinmeye çalışıyorum bu sıra, malum iş-güç hemen bırakamıyorum, öncesindeki araştırmalardayım. Aslında amacım temiz araç bulmak üçe beşe bakmayacam ama ilan sayısı az malum.. İnşallah bulmak nasip olacak. Bülent beyle telefonla bayağı bi konuştuk, ayrıntılı bilgilendim bazı hususlarda sağolsun..

inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum :smiley: bende çoook yeniyim fakat sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.kanımca türkiye 'de bu araçlar hakketiği değeri görmüyorlar bnm aracım 3kapı küçükmü küçük ama çok şükür o kadar sevdim ki anlatamam..şuan işten çıkıp eve giderken onu kullanmak için sabırsızlanıyorum :smiley: hayırlı akşamlar dilerim

Sizin için de pinin tam isabet olmuş anlaşılan, 3 kapılıları kullananlar genellikle çok memnun zaten. Bizim etraf biraz kalabalık olduğu için özellikle 5 kapı arıyorum, aslında şu iş yoğunluğu olmasa herşey çabucak sonuçlanacak belki ama aracı sokuyorum şu sıralar, bana sadece gidip almak kalacak sanırım. İyi akşamlar

farukcirak' Alıntı:
Sizin için de pinin tam isabet olmuş anlaşılan, 3 kapılıları kullananlar genellikle çok memnun zaten. Bizim etraf biraz kalabalık olduğu için özellikle 5 kapı arıyorum, aslında şu iş yoğunluğu olmasa herşey çabucak sonuçlanacak belki ama aracı sokuyorum şu sıralar, bana sadece gidip almak kalacak sanırım. İyi akşamlar

bende aracı olarak babam annemi falan koşturttum şöyle yapın böyle yapın gibi bankaya gitmeye bile imkanım yoktu telefonla hallettim banka işini annemden rica ettim gitti parayı aldı getırdı bana ertesi sabah parayı verdım notere imza attım aldım arabayı çıktım:smiley:).sizin içinde inşallah hayırlısı olmasını diliyorum Allah tan ..saygılar selamlar;)

intruder_16' Alıntı:
bende aracı olarak babam annemi falan koşturttum şöyle yapın böyle yapın gibi bankaya gitmeye bile imkanım yoktu telefonla hallettim banka işini annemden rica ettim gitti parayı aldı getırdı bana ertesi sabah parayı verdım notere imza attım aldım arabayı çıktım:smiley:).sizin içinde inşallah hayırlısı olmasını diliyorum Allah tan ..saygılar selamlar;)

Temennileriniz için teşekkür ederim. Hayırlısı artık..

galericilerin işgüzarlığı, tabiri yerindeyse çakallığı ve insanları zor durumda bırakmaya gayretleri ve birçok satıcının da malesef dürüst olmamaları nedeniyle zaten fazla alternetif ilanı olmayan pinin aramaktan vazgeçtim.. Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara, özellikle telefonda uzun uzun bilgiler veren Bülent beye çok teşekkür ederim.. Artık daha çok seçeneği olan 4 çekerlere bakacağım..

farukcirak' Alıntı:
galericilerin işgüzarlığı, tabiri yerindeyse çakallığı ve insanları zor durumda bırakmaya gayretleri ve birçok satıcının da malesef dürüst olmamaları nedeniyle zaten fazla alternetif ilanı olmayan pinin aramaktan vazgeçtim.. Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara, özellikle telefonda uzun uzun bilgiler veren Bülent beye çok teşekkür ederim.. Artık daha çok seçeneği olan 4 çekerlere bakacağım..

en hayırlısı kısmetinizde ne varsa Allah ın izniyle o olsun :((

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

SON KONULAR

Geri