Bugün İstanbul

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,373
Ynt: Bugün İstanbul

dağlarkızı' Alıntı:
İstanbul...
Senede onbeş günlük bir şehir derim ben hep..Doğup büyüme Ankara'lı olan birisi için biraz fazla karışk aslına bakarsanız..Gerçi kesinlikle büyülü bir şehir..Geçen kış iş nedeni ile çok sık gidip geliyordum ama inanın tabiri caizse apışıp kalıyordum kimi zaman ...Trafik beni inanılmaz yordu..Ankara'da da trafikten şikayet ederdim ama gördüklerimden sonra bu da bir şey mi demeye başladım..
Fotoğrafları görünce görünmeyen İstanbul'u gördüm sanki..Ya da benim bilmediğim İstanbul'u desem daha doğru olur sanırım.. :(

Ankara' da trafik yoğundur, kalabalıktır ama fazla beklenmez, akıp gider. Rahattır. Oralar bize ters gelir dağlarkızı :smiley: Biz kalalım Ankaramızda ..

Etiketler

artık istanbulda yaşamak amazon ormanlarında vahşi hayvanlarla yaşamaktan daha zor.hayvanların ne yapacağını az cok bilirsin ama insanın ne yapacağı hiç belli olmaz.

eveeett nihayet nadir bey in o günkü üzüntüsüne dayanamadık az önce yukarıda izlemiş olduğunuz havuzlaşmış yolları bu hale getirdik nadir bey ve tüm sevenleri rahat etsinler diye eskisi ile yenisinin kıyasını siz değerli izleyenlere bırakıyorum ve nadir bey in denklaşöründen kaçamayanların acısını ben burada çıkarmaya çalışıyım derken malesef çok az bir farkla elimden kaçırdım bir kaç kez denklaşöre bastımsada sadece nadir beyin eskortluk ettiği gezenblirin harleylerini yakalayabildim nadir beyi 3 km takipten sonra son virajda pes ettim artık yazlığa dönmem gerekiyordu buyrun size belgeleri tarih 24 - 05 - 09 saat 17.30

2009 yeni kuzey karadeniz yolu.jpg

2009 yeni kuzey karadeniz yolu (1).jpg

2009 yeni kuzey karadeniz yolu (3).jpg

2009 yeni kuzey karadeniz yolu (2).jpg

işte yollar böyle olunca sulardan eser kalmayınca nadir beyi 2009 sıfır transporterle yakalıyamassınız

sakın bu yollar için dünyanın çamı kesildi yorumları gelmesin bendeniz şahidim çünkü karda olsa çamurda olsa her ay yol çalışmalarını kontrol ediyordum kesilen ağaçların yüzde 85 fundalıktır buna emin olabilirsiniz hatta bazı yerlerde çamlardan kaçmak için yola viraj bile verdiler bilgilerinize. fotosu vardır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON MESAJLAR

SON KONULAR