Bugün bende bir cj5 aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AOCENKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,390

AOCENKER

It's a CJ7 It's Not For SALE MaKe YoUr OWN ! ! ! !
Yer
EDİRNE
Sevgili Dostlar ben aranıza yeni katıldım gerçi uzun bir süredir takip ediyordum ama sessiz ve uzaktan bugün bende restore etmek için çocukluğumdan beri özendiğim ,kıskandığım bir cJ 5 aldım .....[attachment=1]

big_16429082oyt.jpg

Etiketler
Ynt: Bugün bende bir cj5 aldım

Hayırlı olsun bu şekilde kullanmaya niyetiniz varsa önce makaslara kavir vermenz gerekecek biraz yorgun görünüyorlar o bakımdan :smiley:

çok teşekkür ederim her türlü yardımlarınıza ihtiyacım olacak yılbaşından hemen sonra tam bir kaporto boya giredek 78 model 3.8 motor.

İstanbulda toplanması konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaşların her türlü önerilerine ihtiyacım var. Sizlerin tecrübeleri ve önerileri benim için çok önemli

İyi günlerde kullanın. İyi bir seçim yapmışsınız.

Kolay gelsin ,

Selamlar,

görüntü olarak araç düzgün duruyo cok fazla masraf acacağını sanmıyorum ne konuda yardımma ihtiyacın olursa alo demen yeterli

aramıza hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun. umarım güzel günlerde güle güle kullanırsın.

forumda sana yol gösterip yardımcı olabilecek çok insan var, ama önce garaj, teknik ve jeep bölümlerini hatim etmelisin :smiley: yeniden tebrik ederim,
çok doğru bir seçim yapıp cj ailesine katılmışsın.

hayırlı olsun inşallah güzel modifiye eder bol çamurlu günlere sarp kayaları tırmanırsın..

Herkeze ayrı ayrı güzel temennileri için çok teşekkür ederim .........

hayırlı olsun
10 numara kaporta istiyorsanız kadosanda tanıdık var tavsiye ederim
mekenik için kayışdağında nihat usta var mekanik islerinizi 10 numara halleder
parça için yedpa da özel ticaret cengiz ve bostancı sanayinde yaman ticaret var tavsiye ederim

offroad' Alıntı:
hayırlı olsun
10 numara kaporta istiyorsanız kadosanda tanıdık var tavsiye ederim
mekenik için kayışdağında nihat usta var mekanik islerinizi 10 numara halleder
parça için yedpa da özel ticaret cengiz ve bostancı sanayinde yaman ticaret var tavsiye ederim

İlginize çok teşekkür ederim ilgili notları aldım görüşelim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR