Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,463
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Son halinden bir kare

hasanN-0001.jpg

Etiketler

bu gün
tirger kayışı ve bilyesi
kapı buton karşılıkları
kapı kilit göbekleri
şanzıman kayıcı keçeleri
kaput altı için izalasyon malzemesi
sipariş ettim

Bugün,

Yeni aldığım aracımın muayenesini yaptırdım.2005 5.aydan bu tarihe kadar muayene yapılmamıs satın aldığım şahıs nasıl bindiyse bu zamana kadar bana 285 tl ye patladı.
Ama muayenede acayip rahat gectim ne koruyucu demirleri sokturdum gıderken nede daha ruhsata işli olmayan çeki demirini lastiklere jantlara hiç bişey demediler randevu aldım saat 13 e 13:25 de geçer raporunu aldım ve işim bitti valla korkulan kadar değilmiş bu tuv umarım tum arkadaşlar benim gibi sorunsuz atlatırlar muayene işini...

cenkcc' Alıntı:
Bugün,

Yeni aldığım aracımın muayenesini yaptırdım.2005 5.aydan bu tarihe kadar muayene yapılmamıs satın aldığım şahıs nasıl bindiyse bu zamana kadar bana 285 tl ye patladı.
Ama muayenede acayip rahat gectim ne koruyucu demirleri sokturdum gıderken nede daha ruhsata işli olmayan çeki demirini lastiklere jantlara hiç bişey demediler randevu aldım saat 13 e 13:25 de geçer raporunu aldım ve işim bitti valla korkulan kadar değilmiş bu tuv umarım tum arkadaşlar benim gibi sorunsuz atlatırlar muayene işini...

hadi hayırlı olsun darısı bizim araçlara :D

cenkcc' Alıntı:
Bugün,

hayırlı olsun
işallah bizede sorun cıkarmazlar :smiley:

umarım çikarmazlar ben dudulluda yaptırdım herkez dudullu ıcın sorunlu dedı ama ben sorunsuz gectim..
dudulluyu tavsiye ederim...

demin araca iç-dış-motor yıkama yaptırdım
discom miiiisssler gibi kokouyo :smiley:

ebayden sipariş verdim yedekte dursun diye:smiley:
devirdaim pompası
2 adet k&n yağ filtresi
birde termostat

100 dolarlık olduk durduk yerde.

bu gün aracın gerekli olan tüm parcalarını satın aldım şase bu hafta boyadan cıkacak ve üzerine montaja başlıycam daha cok işimiz var cooook

Yaz geçiyor Dursun usta, elini çabuk tut, sezona hazır olsun, PAS 11'le birlikte gezdirelim samu'yu

ufuk28' Alıntı:
Yaz geçiyor Dursun usta, elini çabuk tut, sezona hazır olsun, PAS 11'le birlikte gezdirelim samu'yu

Ufuk hocam calışmalar tam gaz sürüyor bu arada bir Giresun yaptım geldim moralde tamam sezona bomba gibi cıkacak samu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR