Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,847

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

L@NDCI' Alıntı:
huma oto'ya sordum 584TL dediler.sizmisiniz bana 584 gittim kendim yaptım.10 tl'ye kendi snorkelimi yaptım : :smiley:
Çamurluğa bağlantı yeri ve şekli dışında iyi bence...
Bu arada Humanın sattığı ile kıyaslamayın, muson yağmurlarında su almayan, su alsa bile tahliye eden bir sistem o...Yıkarken falan su kaçırmamaya dikkat edin sizinkine.

ellerinize sağlık güzel olmuş. bende kendim yapmayı beceremeyeceğimden dolayı satınalmak zorunda kalacağım :(

aracin 15bin km bakimini 14 bin de yaptirdim.
anlamiyorum her gidisimde bir yagini yag fitresini degistirip kapilari yaglayip geri gonderiyorlar 5 bin de 10 bin de ve 15 bin de hep ayni bakimi yaptilar.
guzel hosda 15 bin bakiminin parasini ben verdim 100 dolar yag ve yag fitresi tutmaz ki bu kadar ne yapar bunlar anlamadim.

tum jeep cherokke sahilerine soruyorum normal 2010 model aracin 15 bin km bakimi 100 dolar tutmasi?
sevgiyle

umutcelikel' Alıntı:
Çamurluğa bağlantı yeri ve şekli dışında iyi bence...
Bu arada Humanın sattığı ile kıyaslamayın, muson yağmurlarında su almayan, su alsa bile tahliye eden bir sistem o...Yıkarken falan su kaçırmamaya dikkat edin sizinkine.

içeri su almasın diye degişik bir sistem yaptım

Ismqil' Alıntı:
aracin 15bin km bakimini 14 bin de yaptirdim.
anlamiyorum her gidisimde bir yagini yag fitresini degistirip kapilari yaglayip geri gonderiyorlar 5 bin de 10 bin de ve 15 bin de hep ayni bakimi yaptilar.
guzel hosda 15 bin bakiminin parasini ben verdim 100 dolar yag ve yag fitresi tutmaz ki bu kadar ne yapar bunlar anlamadim.

tum jeep cherokke sahilerine soruyorum normal 2010 model aracin 15 bin km bakimi 100 dolar tutmasi?
sevgiyle

jeep markalı araç sahibi değilim ama tahmin yürütürsek, iyi bir yağ, 75 TL (5 lt), filtre tahminen 15 tl, eski yağı karterden tamamen atmak için ince bir yağ kullanmak 20 TL
toplam:110 TL 40 tl de işçilik aldılar dersek bence jeep markası için normal.

bende az önce yağ değiştirdim
45 TL 5lt opel orjinal yağı ve filtresi, ince yağ 4 LT (temizlik için) 20 TL, 15 TL işçilik (oto sanayide küçük bir dükanda, usta) toplam: 80 TL 12 yaşında bir 2.2 motorlu opel frontera için maliyetim bu.. o yüzden seninki normal olmalı..

merhaba arkadaşlar,
benim defender için nasıl bir lastik önerirsiniz ?

Bugün Z rotumu değiştirdim

IMG_6613.jpg

IMG_6621.jpg

IMG_6624.jpg

IMG_6625.jpg

IMG_6626.jpg

ya dur Müco adam 1990 ların teknolojisiyle tanıştı yaşasın heyecanını zevkini ;D Tarık turbo dizel motorlar çıktı artık ;D

arkadaşım bulaşmayın bana biz teknolojiyi geriden takip ediyoruz doooğrudurrr ama yere sağlam bazıyoruz ;) şimdi hidrolik bakarsın 1 hafta sonra tdi bu işler yavaş yavaş her çıkan teknolojiye girmeyiz siz yeniyi deneyin biz 5 yıl sonra sizden alırız onu acelemiz yok haa bide şu var arabalarınıza güveniyorsanız gelin 2 metre suya girip çıkalım bakalım o son teknoloji marabalarınız çıkabilecekmi sudan ;D ;D ;D bu gün çok keyifliyim bozamazsınız keyfimi :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR