Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,325
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

hayırlı olsun ömer bey.
Bugün arazi aracıma sabah işe gelirken antreman yaptırdım.
Yaptığım yükseltmenin sonucunu denedim .Hayvan gibi olmuş. ;D ;D ;D
Egzost borusuna ön şaft vuruyor onu tespit ettim. :mad:

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
hayırlı olsun ömer bey.
Bugün arazi aracıma sabah işe gelirken antreman yaptırdım.
Yaptığım yükseltmenin sonucunu denedim .Hayvan gibi olmuş. ;D ;D ;D
Egzost borusuna ön şaft vuruyor onu tespit ettim. :mad:

yavuz abi hiç güleceğim yoktu ;D ;D ;D ;D ;D

2'' yükseltme sonrada 205/80/16 Federal MT lastik taktırdım.

Resim 015.jpg

Resim 019.jpg

Resim 026.jpg

Bugün arazi aracımla ayrıldık gözyaşları ile cuma gecesi yada cumartesi sabahına kadar ayrıyız, şimdiden özledim :(

Arka tampon ve yan sliderlar yapılıyor :smiley:

Bu gün darmadağın olmuş Salıncak Burç Takımını değiştirdim elim değmişken de Denge Kolu Burcu kolu da bundan nasibini aldı daha önceki lastik burçlar çok hoşuma gitmemişti ve performans tipi bu ürünleri tavsiye etti Ulus Otomotiv bende tecrübelerine güvendim sağolsunlar Ulus Otomotiv Ünal ve Mustafa Beylerin yakın ilgi ve alakasını da gördüm parçaları dün sipariş ettim bu sabah Ankarada elimde idi resimlerde aşağıda bu arada onların da Sahibinden.Com daki Sanal Mağzaları Hayırlı Olsun

224149420hb.jpg

22412996j26.jpg

diferansiyeller ana şanzıman ve arazi şanzıman yağlarını kontrol ettik. maşallah fazlalrı var eksikleri yok :D :D

v8 motorun tek eksoz sistemini çifte çevirdim.susturucu bulamadım direk yaptım yarınki gezide idare eder.

kartepeye çıktım bütün karlar erimiş yaw otel sırf zararda bütün yolları trafiğe açmışlar,otelin içinden arkalara kadar gittim ve sonunda derinliğini bilemedeğim kara saplandım.etrafta kimsecikler olmayınca ve çıkamayınca yolcularım tırstı, 4L ye alıp balçık kardan tam gaz çıktım. Şikayetçiyim Kartepe oteline girişte otomobillere 5TL. büyük araç tabir edilen araçlara(benimki de büyük araç sınıfına giriyormuş) 10TL. makbuz kesiyorlar. Ayıp...

Cuma gunu oksijen sensör değişimi cumartesi cb telsiz montajı pazarda ömerli barajı çevresi çamur banyosu........

Pazar günü pajero dört çekerden iki çekere düştü ön akslar mefta :'( :'( şimdi ilyas ustada serum takıldı akşama 4x4 çamura devammmmmmmm ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR