Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 415,234
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

hasanfb' Alıntı:
Monza 4 nokta emniyet kemerli yarış tipi koltuk takıldı...

Çorum kaloriferi takıldı...(Malum önümüz kış)

Devre kesici ve çakmaklık takıldı....

Motor,defransiyel,şanzuman yağları yenilendi,Keçeler değişti ...

Motor filtre ekipmanları ve kayışlar değişti....

Elden geçmesi gereken tüm somunlar sıkıldı kuru yağlama yapıldı...

Frenler hortumları vs... yenilendi...

Karbüratör tamir kiti ile elden geçti...

Marş motoru dişlileri değişti...

Antifiriz eklendi

vs...

Kışa hazır bir canavar meydana geldi.... ;)

Sıradakiler...Vinç,Dif.Kilidi,stepne lastik jant,rollgace,ön tampona boynuz gibi.... :smiley:

hayırlı olsun Hasan kardeşim.

Etiketler

kolay gelsın hasancım senın ısın zor sabah kalkıp aksama kadar devam aynı benım gıbı ;D hayırlı ısler resımlerı beklıyoruz

hasanfb' Alıntı:
Monza 4 nokta emniyet kemerli yarış tipi koltuk takıldı...

Çorum kaloriferi takıldı...(Malum önümüz kış)

Devre kesici ve çakmaklık takıldı....

Motor,defransiyel,şanzuman yağları yenilendi,Keçeler değişti ...

Motor filtre ekipmanları ve kayışlar değişti....

Elden geçmesi gereken tüm somunlar sıkıldı kuru yağlama yapıldı...

Frenler hortumları vs... yenilendi...

Karbüratör tamir kiti ile elden geçti...

Marş motoru dişlileri değişti...

Antifiriz eklendi

vs...

Kışa hazır bir canavar meydana geldi.... ;)

Sıradakiler...Vinç,Dif.Kilidi,stepne lastik jant,rollgace,ön tampona boynuz gibi.... :smiley:

CJ emek ister, karşılığınıda verir. 4 nokta kemer işi ilk hevesten sonra sıkıcı olmaya başlayacak görürsün ;D

Bende bugün TüvTürk den muayene yaptırdım. 2 hafif kusurla geçti. 2 yıl kafam rahat. Muayeneyi beklerken el frenini sordum. Tutmazsa ağır kusur dediler. Yattım cj nin altına ayarını sonuna kadar sıktım. BU arada istasyonda ilgi büyüktü. Görevlilerden fotoğraf çektirmek isteyen bile oldu. ;D Rot boşluklarını kontrol etmek için kanaldaki kaldırıcının boyu yetmedi . İçerilerden ilave parça getirdiler ekledile tekerleri yerden öyle kestiler. Bir korkulu iş daha bitti. Üstelik sis farları, ön boynuz, vinç, krom demir tampon, devamlı yağ kusan arazi şanzımanı, 35 lastikler, rollcage, 5 nokta kemer ve nasıl gördüyseniz öylece gittim.

Önce
08102009927.jpg
İçeride
th_08102009061.jpg
Sonra ;D
08102009929.jpg

Ben kamyonların gireceği bölümde olur zannediyordum ;D allahtan küçük araç parası verip işi kurtardık. BU arada far ayarı için yan taraftaki kamyon ölçeceği geldi. Kısa uzun farı bulamadı. Sol ayağının altında dedim. Dalga geçtiğimi zannetti.. Komik bir gündü ;)

jeep' Alıntı:
Ben kamyonların gireceği bölümde olur zannediyordum ;D allahtan küçük araç parası verip işi kurtardık. BU arada far ayarı için yan taraftaki kamyon ölçeceği geldi. Kısa uzun farı bulamadı. Sol ayağının altında dedim. Dalga geçtiğimi zannetti.. Komik bir gündü ;)
Deseydinya hiçmi 302 otobüs görmedin :smiley:))
cj lerdedemi orjinal pedaldan ?

Göktuğ abi sırasıyla yapıcam roolgace en önemlisi kaldı...
+ deneyim dedim hareket almadan önce kalktım ayak freni(el freni) boşa alayım dedim uzanamadım ileriye alışana kadar bir garip koltukmuş...
Ama yanlardan tuttuğu için dönüşler olsun eğimlerde çok rahat....

yunus bager' Alıntı:
Deseydinya hiçmi 302 otobüs görmedin :smiley:))
cj lerdedemi orjinal pedaldan ?

Orjinal en solda taban sacına bağlanan bir buton. Bende hala öyle. Uzun yolda çok rahat oluyor. Fakat akşamları yeşil ışık yandığında haraket etmeyen araca sellektör yapamıyorsun. Çünkü o anda ayağın debrijayda oluyor. Gece gece korna çalmalısın ;D

hasanfb' Alıntı:
Göktuğ abi sırasıyla yapıcam roolgace en önemlisi kaldı...
+ deneyim dedim hareket almadan önce kalktım ayak freni(el freni) boşa alayım dedim uzanamadım ileriye alışana kadar bir garip koltukmuş...
Ama yanlardan tuttuğu için dönüşler olsun eğimlerde çok rahat....

bence lastikten sonra emniyet tedbirleri önemli. Ama kalmadan offroad için olmazsa olmazlardan diff lock bence.

jeep' Alıntı:
Orjinal en solda taban sacına bağlanan bir buton. Bende hala öyle. Uzun yolda çok rahat oluyor. Fakat akşamları yeşil ışık yandığında haraket etmeyen araca sellektör yapamıyorsun. Çünkü o anda ayağın debrijayda oluyor. Gece gece korna çalmalısın ;D

bence lastikten sonra emniyet tedbirleri önemli. Ama kalmadan offroad için olmazsa olmazlardan diff lock bence.

Kalmakta işin zevki abi... :smiley:

Ama oda olucak yakında... ;)

weber k551 performans çift bareli karburator alındı takılacak.

Motor yagı eksilmiş biraz fazla koydum performanzy %20 arttı 8)
Hızı ve sesi hissedilir derecede farketti 8) 8)
2.4 Transporter aldıgımda uzun yol ve yüksek devirli kullanımlarda motor yagının fazla olması gerektiği yazıyordu :eek:

[attachment=1]

MUSTAFA SÜNNET 207.jpg

yeni nesil dedikleri silgeçlerden taktırdım. performansını çok methettiler,göreceğiz.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR