Buggy İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 174,027
Ynt: Buggy İmalatı

diferansiyel olmasa olur hatta motor olmasada olur.hatta motorada gerek yok.arka iki tekerin arasına bir mil milin üzerine bi dişli zrzyz zincir ayak boşluğuna bi çark ikide pedal.bide yaradan kuvvet

trailcart.jpg

Etiketler

Yok motor koyacam da motor yok elimde birtane var oda 60 beygir araba motoru ;D varsa elinde motorsiklet motoru olan uygun fiyattan kapatsak ya la 30 40 beygir arası bişi ??? ::smiley: ;D

biraz yaşlı bi motor 1.2 Opel Kadett motoru 78 model ;D Opel Kadettten elimde 2 tane var biri steyşın diyeri düz hacı muro tipli ;D

babama sordum 55 beygirmiş onun motoru internetten bulduğum resimleri bu resimdekinden elimdeki yalnız trafikten sorunu varmış o yüzden buggymi bu arabanın motordan yapabilirim ;D

1.jpg

2.jpg

yavuz-çelikel' Alıntı:
aynısında vardı vectraları 180 le sollarken uzaylı görmüş gibi oluyorlardı.Buggyi uçurur.

Aslında beygir den daha önemlisi aktarma yani difransiyel değerleri. Diğer konuda güç/ağırlık oranı bence 55HP güzel bir difransiyelle Rock Buggy çok güzel olur.

ya hocam bana yardım edinde yapam şu buggy yi atölyem yetince malzemem var ne gerekiyo şöyle bi liste yapsanız bide ölçülerle basım belada ??? ???

eski ford m lerin motorundanmi tork egrisi inşallah dusuk devirlerdedir. benim ilk motor oyleydı ıkınıcısı yuksek devirde veriyor torku o pek iyi olmuyor.

Herkese merhaba. En sonunda motor elime ulaştı. Şu an çalıştığım fabrikanın bir köşesinde monte edileceği günü bekliyor. Motoru aldığım Ömer Karaali'ye buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Kendisi ayrıca marş motoru ve pedal takımı da göndereceğini söyledi. Böylece bu dertlerime de derman olacak.

Bir süre iş sebebi ile şehir dışında olacağımdan ve ondan sonraki hafta da Bursa'da av fuarına gideceğimden bizim iş yine uzadı. Oooof off

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

SON MESAJLAR

SON KONULAR