Buddy Arayanlar!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,941

Etiketler

Ynt: Buddy Arayanlar!

Heyyy yoooo. Nerdemiş benim yıldızım. Bekle Ayşe ikinci yıldızımıda alıp geliyorum. (Burası yıldız savaşları meydanına döndü sankim??? ;D) Velhasıl_ı Kelam derin maviyi keşfetmek yeryüzünün ne kadar küçük olduğunu farketmek için...
Sedat mutlaka bu ekipte olmalısın. Havalar soğusun diyorsun. Mert'in dediği gibi gerçek serinlik burada.Saros 18 derece böyle doğal bir serinlik yok.
Bak bu hafta gitmedik yeminle kendime gelemedim. Bu hafta geçmez valla.... :-\

serinlesin derken suyun yeterince serin olduğunu ben de biliyorum paşalar :smiley: kastettiğim kamp içindi. sıcaklarla aramın iyi olmadığını biliyorsunuz, sıcak havalarda çadırda kalamıyorum. hatta sabahın 4-5'i gibi çadırın içinde hipotermi geçirmek gibi bir zevkim var ki, sadist olduğumdan şüpheleniyorum :D

yol' Alıntı:
serinlesin derken suyun yeterince serin olduğunu ben de biliyorum paşalar :smiley: kastettiğim kamp içindi. sıcaklarla aramın iyi olmadığını biliyorsunuz, sıcak havalarda çadırda kalamıyorum. hatta sabahın 4-5'i gibi çadırın içinde hipotermi geçirmek gibi bir zevkim var ki, sadist olduğumdan şüpheleniyorum :D

Aynı zevk bende de var Sedatcım. Bizim gibi öğlene kadar uyuyanlar için çadır iyi değil. Linoda ilginç çadır modelleri çıkmış onlardan mı edinsek :smiley:

hasanim kap gel yildizlari..gerci sen yildizlari kapmasan da balik gibi adamsin.oldun sen hakkaten:smiley: sedatcim sana gelinceeee ...iiim cirkin sana benzer:smiley: hep gelecem hep gelecem ...ben donarim o senin keyfinin yerine geldigi havalarda ama..:smiley:

Sedat sen bu işi öğrensen bile en iyi dalış noktalarında dalamazsın valla
herkes güneye gidiyim, Kızıldenize gidiyim, Malezya'ya gidiyim derken sen Norveç'e gidicen o zaman :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR