hardwrestler
Yeni Üye
10 günlük bir gezi ve kamp planlıyorum inşaallah kaçkarları ve o çevreyi gezip görmek istiyorum ; eğer o civarlara gidecek olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim ..
atakan bey ben de yazın haziran ayında trabzondan başlayan ve batıya dogru bır yuruyuş planlıyorum. erzurumda yaşıyorum. ilk tecrubem olucak, güzargah konusunda bana da yardımcı olabılırsenız sevinirimhypnotod' Alıntı:mesajınıza cevap veren olmamış.ben trabzonda yaşıyorum,burada kendi klübümüzde var(tedak) eğer gelirseniz alternatifler ve güzergahlar konusunda buradan yardımcı olabilirim.benimde kamp planlarım var ama hangi ay olur tam kestiremem. atakankalayci@gmail.com mail adresim irtibat kurabilirsiniz.
batıya demişsiniz ancak batı taraında gidilecek pek bir yok bana sorarsan (trabzonun ne kadar batısı durumuna göre değişir tabi.).neden rize artvin tarafı değil,ayrıca kastettiğiniz kamplı yürüyüşmü yoksa günübirlik yürüyüşler şeklinde birşeymi kastettiniz.biraz daha detaylandırabilirseniz...ilkkandemir' Alıntı:atakan bey ben de yazın haziran ayında trabzondan başlayan ve batıya dogru bır yuruyuş planlıyorum. erzurumda yaşıyorum. ilk tecrubem olucak, güzargah konusunda bana da yardımcı olabılırsenız sevinirim
facebook.com/1907unifeb1907
twitter.com/ilkkan_demir