Bu wılys in yardıma ihtiyacı var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan forexciler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,498

forexciler

Ana Kamp
Yer
izmit
merhaba.. izmit karamürsele taşındım taşınmadan önce bu aracı samsundan almıştım. döşemesi ve mekanik bazı düzenlemeleri kaldı. bana yakın tavsiye edeceğiniz usta kim var. ayrıca bir cheroke 2.1 dıesel birde bu wılys var birinden birini elimden çıkaracağım ilgilenen varsa

IMG_0313.jpg

Etiketler
Ynt: Bu wılys in yardıma ihtiyacı var

Merhabalar,
her 2 aracın da detaylı resimlerini koyarsanız,
ilgilenen arkadaşlar olur diye düşünüyorum.
hayırlısı olsun,
selamlar

cheroke 2.1 td yi yeni aldım bazı işleri var resmi yok ama wılys in var da detaylı resim yüklemeyi bilmiyorum. platformun yeni üyesiyim...

IMG_0324.jpg

araca gerekli önemi vererek topladım. bazı mekanik sorunlarımız var. yolda şanzıman takından yada şaftlardan bazı sesler geliyor. motor yaptı biri ama eski sessiz hali kayboldu sibop ayarları için iyi bir usta lazım. yani alt takım frenler vs kaldı. bende karamürsele taşınınca burada bundan anlayan bir ustaya emanet edip bitince almak istiyorum... varmı tavsiye...

karamürseldeki arkadaşlarda ist yaptırıyo genelde araçlarını

çeker koyarım yakında yeni geldi cheroke acilse forexciler@hotmail.com mail adresinden yazın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR