Bu Pazar Fotoğraf Gezisi (25.11.2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mavimor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,209

mavimor

Kamp II
Yer
istanbul
25 Kasım 2007 pazar günü saat 08.30'da Ayasofya Camii önünde toplanıyoruz. 09.00 Kesin hareket saatimiz.

Güzergahımız Ayasofya - Sultanahmet - Kadırga şeklinde olacaktır. . Dileyen gezinin herhangi bir noktasında bize eşlik edip, yine herhangi bir noktasında ayrılabilir. Etkinliğe katılmak için fotoğrafçı veya fotoğraf makinesi sahibi olmaya gerek yoktur. İstanbul'un güzelliklerini keşfetmek isteyen herkes katılabilir. Gezinin bitiş saati belirlenmemiştir.

İrtibat için 0533 521 8661 numaralı telefondan benimle (Mustafa Tekiner) iletişime geçebilirsiniz.

Katılımcı Listesi:
1- Mustafa Tekiner
2- Aliko
3- Osman Başar
4- Hasan Çağrıcı

Etiketler

O zaman kar fotoları çekebilirsiniz ancak. :smiley:.Ben bugün sogucak tarafına çıkacagım bir konu ile ilgili.Oralardan çekerim bi kaç poz..Havada pırıl pırıl bu gün..Tamam Sedatlada konuştuk zaten yapıcagız bi tur..10-15 kişi gibi bir kapasitemiz var..Selamlar

E yaptınız mı geziyi? Başlığı ben yeni gördüm. Bu gibi durumlarda bi de mailing yapmakta fayda var abilerr :smiley:

yaptık valla:smiley: bu sefer biraz acil oldu, mail attık sistemden ama sanırım bir problem oldu. bu gezileri düzenli yapmaya çalışacağız bundan sonra.

caner' Alıntı:
E yaptınız mı geziyi? Başlığı ben yeni gördüm. Bu gibi durumlarda bi de mailing yapmakta fayda var abilerr :smiley:

OFFF EVDE PC'sim ÇÖKTÜ HAFTA SONU AÇAMADIM VE ŞİMDİ İŞTEN GÖRÜYORUM NE KAÇIRDIĞIMI. :-\

Valla Ufuk ne kaçırdığımızı bilmiyoruz henüz :smiley: Arkadaşlar yüklerse bişiler görücez. Pazar günü ben de şöyle bir çıkıp Karaköy-Eminönü gezip kısmi bi alışveriş yaptım. Kuruyemiş'in iyisi ve ucuzu o tarafta oluyor malum. Bu arada sunlar cikti:

P1250553.jpg

P1250560.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.