Bu İlana Dikkat Edin!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulash1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,290
Ynt: Bu İlana Dikkat Edin!

Ben de gecenlerde kendi sehrimde beykoz'a motor bakmaya gittim emsalsiz masrafsiz denilen bir motor. Gittigimde gorduklerim
- KOntak takilma yapiyor.- Motor devir saati acilisda 10 bin devire cikip inmezi gerekirken 3.500'de takilip kaliyor - sol kafa grenaji kirik - lastikler bitik - her taraf yara bere icinde bi cok yeri boyanmis.... calistirmadim bile. Ama adam bu motora emsalsiz masrafsiz yazabiliyorsa varin dusunun gerisini.

Etiketler

arkadas Turkiye de maalesef boyle,ben de benzeri olaylar yasadim,
suzuki ariyorsaniz forumda yakin arkadasimiz bsayil satiyor birtane, kefil olcak en az 4-5 kisi cikar fiyatta anlasirsaniz bakmaniza bile gerek yok neyi var neyi yok soyler

Önce geçmiş olsun zararın neresinden dönseniz kardır bende araç bakıyorum ön araştırma yapıyorum maalesef bende buna yakın bir şey yaşadım
sahibine çok güzel gelen bir araç başkasına iyi gelmiye biliyor sırf bu yüzden istanbul dışına pek itibar etmiyorum malum para ve zaman kaybı
hayal kırıklığıda cabası tabiki.

Anlaşılan bu olayları pek çok arkadaş yaşamış.

Bende daha geçen hafta yaşadım. Konya Galericiler Sitesi esnafından bir tanesi ilan vermiş "Kazasız, hatasız, boyasız, çürüksüz....vs. vs."

Aracın fotoğrafları eski hali...

Adamla telefonda uzun uzun konuştuk ve özellikle adama sordum "Aracın arka çamurluklarında çürüme ya da oynama var mı? " diye. Kesinlikle yok gel istediğin yere göster gibi bir çok laflar... Tamam iki gün içinde gelip arabayı alacağım dedim.

Fakat o gece otobüse atlayıp sabah Konya'ya indim. Kendimi tanıtmadan galeriye gittim. Ne göreyim arabanın arka çamurlukları çürük her iki yanıda polyesterle sıvamışlar.
Benim gideceğim güne yetiştirmeye çalışıyorlar. :D

Hadi kolay gelsin deyip ayrıldım.... Allah iyilere düşürsün.

merhabalar.böyle şeyler her zaman başa gelebilir sizin içinde iyi bir deneyim olmuştur bu olay kalbinize göre bir araç bulursunuz umarım geçmiş olsun. saygılar

Talha bey,
hakikaten bir "dedektif" gibi çalıişmışsınız, tebrikler.. Ama siz de takdir edersiniz ki, insan "hevese geldiğinde" aklına gelmiyor böyle şeyler.. reha

benim bu konuda yegane söylemek istrediğim siz siz olun bildiğiniz tanıdığınız güvendiğiniz birisinden araç alın 1 tl fazlada verseniz hiç değilse içiniz rahat olur

Bencede emek ve usatalık çok göreceli ve fiyatı belirleyen kişi emeği ustalığı gösteren kişidir takdir etmek yaptırmak yada yaptırmamak size kalmış ama saygı duymak lazım biliyorsunuzki ustayım diyen her araca bakarım diyen bir çok kişi bence bu sitedeki bazı binicilerden daha az bilgili iyi usta buldunuzmu 3.5 aramamak bence doğrusu ...ancak parça yada aksesuarda aynı kalitede ürünü 2 ayrı fiyatda görmek insanın canını sıkıyor ve en önemlisi araç satmak isteyen bazı kişilerin araçlarını olduğundan fazla metetmeleri tamam kirpi bile yavrusunu pamuğum diye sever miş ama =) kardeşim biraz insaf dimi

Evet, haklısınız arkadaşlar bilinen bir aracı almak daha mantıklı.

araç aylar evvel rescueteam de iken binme şansım oldu:D araç gerçekten süper ötesi bir makineydi, murat bey araca ne gerekiorsa yapmış, bende 2004 GV var ve neredeyse aracımdan soğuyacaktım:D fakat şimdiki halini hergün sadece önünden geçerken görüyorum. bakarsan bağ bakmazsan dağ olur:( hayırlıs olsun arkadaş inşallah gönlünce bir araç bulursun..

Tasvip etmiyorum, ama bilinen bir aracı almak dışında araba bakmamaya kadar giderse iş araba saibi olamazsınız. Bugüne kadar hep saçma sapan yerlerde araba aldım, son Hilux, ve sonrasında Landcruiser'ı herhangi bir tamirciye göstermeden gidip antibilimsel kendim bakıp aldım. Aklımda aracı bir noktaya kadar değiştirme fikri olduğundan fotoda gözükmeyen camdaki kırık vs gibi şeylere takılmadım açıkçası bu alışverişlerde. Bu kadar korkarsak sıfır araba dışında hiç şansımız kalmaz. Ki sıfır bayilerde bile kaç tane kaputu boyalı vs araba satışdığını duydum müşteriden habersiz ;D Allah bizi üçkağıtçı satıcılardan korusun, ama biz de çok takıntı yapmayalım bunu, ikinci el araçlardan mahrum etmeyelim kendimizi ;D

Ahan da arabamın aldığım hali ve son hali aşağıda. İlk alındığı hali çok mühim diil gördüğünüz gibi:smiley:)))

SH108732.png
SH102652.jpg

Selam Umut,
ancak cok onemli bir noktayı gözardı ediyorsun. Sen, aracı alırken masraf etmeyi modifikasyon yapmayı planlıyarak alıyorsun, paylaştığın fotograf da bunu açıkca gösteriyor. . Bu nedenle risk alman son derece doğal. Ancak, çoğunlukla tercih "masraf gerektirmeyecek, iş çıkartmayacak" yönün de olunca, işin rengi değişiyor. iyi günler dilerim, reha

reha' Alıntı:
Selam Umut,
ancak cok onemli bir noktayı gözardı ediyorsun. Sen, aracı alırken masraf etmeyi modifikasyon yapmayı planlıyarak alıyorsun, paylaştığın fotograf da bunu açıkca gösteriyor. . Bu nedenle risk alman son derece doğal. Ancak, çoğunlukla tercih "masraf gerektirmeyecek, iş çıkartmayacak" yönün de olunca, işin rengi değişiyor. iyi günler dilerim, reha
Abi tabi ki ama Allah aşkına offroad aracı alıyorsun. İlan başlığında offroad adına herşey yapılmış falan yazıyor araçta ;D (Tampona boru falan ;D) Masraf gerektirmeyecek, iş çıkartmayacak ikinci el offroad aracı varsa ben de ne olayım....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR