Bu İlana Dikkat Edin!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulash1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,290

ulash1907

Ana Kamp
Yer
ayvalık
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-tr-de-boylebir-off-road-araci-yok/detay
Herkese selamlar ben de doğa ve off road olaylarına girmek için klasik aracımı sattım ve yukarıdaki ilandaki aracı almaya karar verdim, sadece motorun 200bin olması kafama takılıyordu, araç sahibiyle yaptığım görüşmelerde kaportanın sıfır hata olduğunu motorun ise pırıl pırıl olduğunu herhangi bir eksik çıkarsa kendisinin yaptıracağını söyledi, bende bu konuşma üzerine ayvalıktan kalkıp sakaryaya geleceğimi aracı yetkili servise sokacağımı söyleyince için rahat olsun gel arabayı 2006 model zannedeceksin dedi. odamdaki arkadaşlar yıllık izinde olduğu için binbir takla atıp arkadaşlara ve müdür beye yalvar yakar atlayıp otobüse indim sakarya ya.
1- ilandaki resimdeki cd çaları söküp kaset takmış, hallederiz dedi
2-servise gitme çok para verirsin bizim tanıdıklar var dedi
3-yetkili servisin adresi suzukinin sitesinde var dediğim halde internet sitesine bakıp beni elemanıyla gönderdiği yer özel servis niteliği bile taşımayacak kadar kötü kapıda küçücük paslanmış bi suzuki tabelesı olan yerdi, buraya değil beni gerçek servise götür dedim ve gittik.
4-200 bin ama pırıl pırıl diye bisürü muhabbet ettiğimiz motor göstergede bile 255bin gösteriyor(bayadır göstergeye bakmadığı için farkedememiş, ama ilanı koyalıda 1 ay olmamış)
5-herhangi bir servis kaydı yokmuş neler yapıldığını bilemiyoruz
6-bin km önce yağ değişimi olmuş fakat yağ eksiltmiş (yağ eksiltmenin ne demek olduğunu bilirsiniz)
7-gelen uğultu sesi arazi lastiklerinden olabilirmiş (uğultuyuda tahmin edersiniz)
8-hatasız denilen arabanın arkadan çarpılması varmış arka kaput ve tampon işlem görüp boyanmış(motor iyi olsa hiç problem değil) kapıdaki lokal boyayı falan saymıyorum zaten
9-geri geldik dükkana oturduk arabada olanları anlattım, tamam o zaman sen kaç veriyorsun dedi halbuki arabanın pazarlığını biz çoktan yapmıştık.
10-ben bu arabayı almıyorum onca yoldan geldim geri dönecem ekspertiz parası da verdim keşke böyle olduğunu baştan söyleseydiniz dediğimde, şimdi dikkat yanımızda oturan araç sahibinin beybabası NE YANİ GERİ DÖNÜŞ YOL PARANI BİZDEN Mİ İSTİYORSUN dedi.
11-hakaret bitmedi sakarya terminalde direk dönüş bulamadığım aktarma otobüsnü beklerken bilmediğim bi numaradan beybaba tekrar aradı OĞLUM SENİN DURUMUNA ÇOK ÜZÜLDÜM DÖN GERİDE BİN LİRADA BEN İNEYİM...
12-son 24 saatin 17 saatini yollarda geçirmiş ve boşu boşuna 200 tl harcamış birisi olarak eve geldim inanılmaz bi hayal kırıklığı üzgünlük oysa ki ne hevesle ve hayallerle gitmiştim, bu moralle attım telefonu ve bütün hafta sonu yattım uyudum.
13-bugün işe geldim hafta sonu nöbetim vardı ben bu kafayla tamamen unuttum telefona bile bakmamışım ki şarzı bitmiş ulaşamamışlar, savunma vercem artık ne ceza alırsak.
14-ben hakkımı helal etmiyorum, allah a havale ediyorum
NOT1:yetkili servis kaşeli ekspertiz raporunu kargo ücreti sizden olmak üzere herkese gönderebilirim.
NOT2: arabayı rescue team yapmış ve gayet şık ve iyi görünüyordu,ellerine sağlık lütfen yanlış anlaşılmasın.

Etiketler

Ynt: Bu İlana Dikkat Edin!

Geçmiş olsun kardeş şöyle düşün zararın neresinden dönersen kar ama malesef işin içine dürüst olmayan ticaret girince malesef böyle olaylar oluyor

Tatsız bir olay zaman, para ve prestij kaybı..... geçmiş olsun ama zararın neresinden dönerseniz kardır umarım gönlünüze göre bir araç sahibi olursunuz... Bu arada altınoluk tarafına geçerseniz bir çaya beklerım sevgiler saygılar....

Geçmiş olsun, ilanın olduğu siteye de şikayette bulunabilirsiniz aracın ilandaki özellikleri ve gerçek özellikleri birbirini tutmuyor diye.

Nasip kısmet diyelim. ben cevreme çok araç alan biriyim benim karşılaştığım çok fazla böyle olaylar olduğu için sizi çok iyi anlıyorum...bu tarz insanları afişe etmek en mantıklısı...elinize sağlık...ama hata da şurda 2-3 extra alternatifiniz olmadan araç almaya yola çıkmamalısınız, piyasa bunlardan doluuuuuu....saygılar....

arkadaşım geçmiş olsun.
istediğim arabayı buldum heyecanı ile yola çık, can sıkıntısıyla geri dön. çok araba değiştirmiş biri olarak buna benzer o kadar çok olay yaşadımki.
bu arada bende ayvalıktayım. nisan ayında siyah 2004 g.vitara aldım. (belkide görmüşsündür,10 bar 95)
bakımlarınıda yaptırdım, lpg taktırdım hatta birde müzik tesisatını yeniledim. keyifle biniyorum :smiley:
pek bir arazi tecrübem yok, daha çok haftasonu aile pikniklerinde patriçya, hasanboğuldu gibi yerlere gidiyorum.
son 1 haftadır da 94-96 ZJ cherokiler içimi gıdıklamaya başladı ya hayırlısı bakalım.
inşallah kısa zamanda istediğin arabayı bulursun.
aslında musait bi zamanda tanışıp karşılıklı oturup iki lafın belini kırarız belki.

günaydın herkese iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, kısmet artık bakacağız, mu7y arkadaşım ve ayvalıktan murat bey herzaman beklerim sohbet etmeye tarım ilçe müdürlüğündeyim ulaş, ayrıca gezenbilirden herkesi beklerim, 1-2 hafta önce 1.6 grand gördüm yoldan yavaş yavaş geçiyordu, arka camda gezenbilir logolu, bi an daireden kendimi dışarı atıp; -hocam bi oturun dinlenin çay kahve içelim muhabbet edelim diyesim geldi sanki hiç görmediğim birisi uzun zamandır arkadaşımmış gibi, bu sitenin özel bi yer olduğunu düşünüyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun, benim sizin adınıza en büyük üzüntüm hayal kırıklığınız değil çünki bir zaman sonunda hayallerinizi süsleyen keyfini cıkarabileceğiniz bir araç bulur neşeniz yerine gelir, bu olayda tatsız bir gün olarak yavaş yavaş silinir aklınızdan ( dilerim bu kısa zamanda gerçekleşir ), çektiğiniz yolun zahmetin cebinizden cıkan meblayada değil çalışırsınız yine kazanır yerine koyarsınız bu parayı ( böyle bir durumda giden az yada cok para tabiki üzücü sonuçta bir emek vererek kazandınız ) çektiğiniz yolun yorgunluğu zaten kalmamıştır üzerinizde yada atlatırsınız
Ama böyle bir durum yüzünden iş yerinizden alacağınız cezaya ve birlikte çalıştığınız insanlara nöbete gelemediğiniz için mahcup bir duruma düşmenizi ve sizi hic olmadığınız biri gibi algılamalarına cok üzülürüm tek temennim bu hiç olmamıştır
En kısa zamanda hayalleriniz gercekleşir ve güzel bir araç bulursunuz ulaş bey

2.el araba aliminda boyle seyler hep olur. Siz sizolun sehir disi bi araca tanidik birilerinden referans almadan bakmayin.

araç bizden 6 ay once satın alınmış ve km si 250000 de ıdi bu satıcı ve alıcıyı ılgilendiren bi konu aracı sadece yapan biziz

herkese iyi geceler diliyorum ve teşekkür ediyorum, şunu öncelikle belirtmek isterim; linkini verdiğim sözkonusu aracın kapısında kocaman rescue team yazdığı için yazımın en sonunda rescue team le herhangi bir alakası olmadığını özellikle belirttim, kaldı ki araç resimde göründüğünden daha da iyi görünüyor ve problem motorunda idi, bunu da belirttim, hiçbir arkadaşımın benim açtığım konudan dolayı rescue team hakkında yanlış düşünmesini veya firmanın ticari kariyerinin etkilenmesini kesinlikle istemem, çünkü gezenbilir türkiyenin amatör ve profesyonel off road konusunda en büyük kitlelere ulaşan sitesi...

motor konusunda bir şey diyemeyeceğim motor yaptırmak uğraş gerektirir, heves kaçırır. kaldı ki bu kadar donanımlı bir araca baktığınıza göre uğraşmak istemiyorrsunuz da :D ama bir hatanız var! kilometre konusunda bilgisi hatasından sonra vakit kaybetmeden kendinizi otogara atsaydınız hem para hem zaman kaybetmezdiniz. hemde nöbeti kaçırmazdınız :D daha kilometresinden haberi olmayan sahip, aracına uzaktan bakmıştır :D

Geçmiş olsun aynı benzer olaylar banada kütahyada oldu istanbuldan bir hevesle gittim cj almaya hiç bir şey yok aracımda dedi gerçekdende hiç bir şey yoktu =) hüsranla döndüm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR