Bu İlana Dikkat Edelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,606

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-mengerler-bakimli-harika-bir-grand-cheroke-4-7-30260195/detay

aracin sahibiyle gorustuk konustuk kaporasini gonderdik sahibinin beyani soyleydi sadece bir parcada boya var bu arabayi almadan once 12 ye yakin araca expertiz yaptirip bu arabada karar kildik tertemiz bir arac bakimlari mengerler kozyataginda yapiliyor surekli dedi ve bizde bu laflara inanip antalyadan kalkip istanbula gittik araci mengerler kozyatagina expertize soktuk aracin sag taraf komple boyali kaput duzeltilip boyanmis ön sag ve sol camurluklar degismis bizim vaktimiz ve paramiz bosa gitti sizlerin ki gitmesin bu aracin sahibinide Allah bildigi gibi yapsin ne denir ki baska

Etiketler
Ynt: Bu İlana Dikkat Edelim

Geçmiş olsun, keşke satıcılar kurnazlık yapmaya çalışmasalar.Aracın ekspertize götürüleceği biline biline nasıl yalan söylüyorlar.Sonra hiç mi yüzleri kızarmıyor anlamıyorum.

bu bizim basimiza gelen ikinci istanbul hatirasi :smiley: gectigimiz yıl bir 2005 WJ de basimiza geldi zaten saticiya soyluyoruz telefonda yetkili servise expertize goturecegiz diye tamam diyorlar sanirim kendilerini servislerden akilli yada kurnaz zannedip belki cikmaz mantigi ile yaklasiyorlar olaya birakin yuzunun kizarmasini telefonda biz yuzumuze tukurtmeyiz 3-5 kurus icin diyen insanlarin yuzune tukurdugumu bilirim bana o laflar soylense inanin katil olmamak isten degil ama bazi insanalrda maalesef ne onur ne haysiyet var

yurt dışında satıcı alıcaya aracın her türlü kusurunu bildirmek zorunda ve bunun yaptırımları var ama malesef ülkemizde kör tuttuğunu hesabı ve sözde öyle dürüst öyle inanan insanlarızki biz adamlara birde gavur! diyoruz bu ne müslümanlığa ne de insanlığa sığar

satın almak için gittiğimiz araçlar bozuk çıkabilir, ancaaaak yalan beyan la zaman ve para kaybına uğratan, milleti dolandırmaya çalışan bu tür insanları da afişe etmek lazım...
çevreme epey zj-wj alan biriyim bu yıl 15 i geçti sanırım, binlerce km yaptım şunu söyliyim hedef alarak gittiğim hiçbir aracı almadım...alamadım...adamlara diyorum ben 700km yol yapıcam orada senin dediğin başka bişey çıkarsa ana avrat söverim diye, hiç sallamıyorlar bile...
bi de bu tarz yanlış araçlar genelde fiyatı hesaplı araçlarda çıkıyor...ben artık piyasanın üstü araçlara gidip iyi pazarlıkla piyasa fiyatına araç almaya çalışıyorum, sıkıntı şu kendime almıyorum araçları, o nedenle çok daha dikkatli olmam gerekiyor...
velhasıl gördüklerimden sonra millete git zj al wj al derken valla tırsar hale geldim, anlamayan birine hiç acımazlar...

boşa demiyoruz levent 3 kuruş fazla olsun bildiğimiz araç olsun diye :smiley:)

unal' Alıntı:
boşa demiyoruz levent 3 kuruş fazla olsun bildiğimiz araç olsun diye :smiley:)

aynen abi...zaten bu güne kadar hiç piyasa eşdeğeri aracım olmadı genelde hep yüksek fiyatlıdır kendime aldığım araçlar...
zaten;
20 lira piyasası olan bir arabayı 15 e alıyorsan (extreme koşullar haricinde) 10 lira para da harcasan o döküklüğü hiçbirşekilde gideremezsin hiç bir zaman o 20 liralık diri araç gibi olmaz...

bir ay kadar önce master servisde bir araç görmüşdüm arkadaşıma dedimki al bunu boşver fiyatını dinlemedi beni telefon açtı o dediğin araçdan 9000 tl daha ucuza araç buldum ve güldü şu anda 12.000 tl harcadı ve hala harcıyacağı 5000 tl var şimdi ben gülüyorum :smiley:)) baktın levent laf dinlemeyen birisi hiç dokunma sesini cıkarma sonra otur izle sadece :smiley:))

unal' Alıntı:
bir ay kadar önce master servisde bir araç görmüşdüm arkadaşıma dedimki al bunu boşver fiyatını dinlemedi beni telefon açtı o dediğin araçdan 9000 tl daha ucuza araç buldum ve güldü şu anda 12.000 tl harcadı ve hala harcıyacağı 5000 tl var şimdi ben gülüyorum :smiley:)) baktın levent laf dinlemeyen birisi hiç dokunma sesini cıkarma sonra otur izle sadece :smiley:))
oda vicdansızlık abi eğer samimiyseniz kafasına vura vura aldırmayacaksınız ben bi doktor abime 40 ın üzerinde aracı almasına engel oldum bana dediki sen benim dostummusun düşmanım mı bir araba aldırmadın :smiley: ama sonunda çok çok temiz bir a3 sahibi oldu

kesınlıkle tanıdık bıldık arac aınmalı yada arac alırken ucuza kacılmamalı sonra daha cok masraf edılıyor

Bilgi için teşekkürler..

Bende bu aralar zj 5.2 arıyorum.İnternette çok temiz diye yazılan araçları gidip görünce insan çıldırıyor.Neyse ki biz İstanbul'da olduğumuzdan sizin ki kadar masrafımız olmuyor.Sadece zaman kaybı :-[

gokhan5234' Alıntı:
kesınlıkle tanıdık bıldık arac aınmalı yada arac alırken ucuza kacılmamalı sonra daha cok masraf edılıyor

araçtan anlamıyorsanız bilmediğiniz araç alınmamalı. yalancı ve sahtekar bol piyasada. sadece ucuz diye araç alınmaz zaten. ben oldukça temiz ve masrafsız diye aldığım araca bile 2000 lira masraf ediyorum bineceğim için, demekki ucuz alsam züürt kalacağım.

arkadaşlar sanırım yeni bir uygulama www.tramer org.tr de uygulaması var 2. el araçlarda ön sorgulamayı 5664 e mesaj atarak sigortalar tarafından ödenmiş hasar durumuyla ilgili bilgi alabiliyorsunuz en azından başlangıç için bir fikir verir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri