KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Bu Hafta, Düzensiz Ama Güzel Bir Gezi Yaptık. (20140126) - Görseller
Neyse bunlar zevk renk meselesi. Tartışılmazmış. Biraz da genç işi gibi geldi bana. Ben hafta sonu evden kaçacak fırsat bulabilsem gidip biryerlerde kafa dinliyorum. Aracın yerden yüksek ve 4x4 oluşu da "sincanlı turgut çalan piknikçiler beni bulamasın" amacına hizmet ediyor sadece.
sakyuz' Alıntı:
Neyse bunlar zevk renk meselesi. Tartışılmazmış. Biraz da genç işi gibi geldi bana. Ben hafta sonu evden kaçacak fırsat bulabilsem gidip biryerlerde kafa dinliyorum. Aracın yerden yüksek ve 4x4 oluşu da "sincanlı turgut çalan piknikçiler beni bulamasın" amacına hizmet ediyor sadece.
Allah o piknikçilerin evlerine.. bak yaaaa! Aklıma geldikçe geriliyorum. Ulan ormana gelmişsin, mis gibi hava, sessiz ol da kuş seslerini dinle. Hadi onu geçtik, bari yalnız kendin dinle. Haklısın..
cok güzel bir gezi olmuş bu parkur. ömerli göl kıyısındamı göcbeyi mevkinde cok güzel ve eylenceli parkurlar biliyorum ama burayı tanıyamadım neresi acaba .
kuzne' Alıntı:
cok güzel bir gezi olmuş bu parkur. ömerli göl kıyısındamı göcbeyi mevkinde cok güzel ve eylenceli parkurlar biliyorum ama burayı tanıyamadım neresi acaba .
Burası Taşdelen mevkii ilk olarak Beykoz Taşdelen tarafında gezdik sonra Ömerli gölünün kenarına indik demekki Ömerli gölünü tam keşfetmemişsiniz bekleriz gezilere