mrtvural
Zirve
Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın
Küstürmemek lazım onları da...
Küstürmemek lazım onları da...
mrtvural' Alıntı:Aynı sorundan bende müzdaribim lastman.. Benim de sağ ayna çatlak ile senin aynanın aynısı benimki de ( HONDA XL200 ) eğer fiyatı uygunsa bir tane bana getirtirsen çok mutlu olurum. ,
Kocaeli'den selamlar
Murat VURAL
mrtvural' Alıntı:Aynı sorundan bende müzdaribim lastman.. Benim de sağ ayna çatlak ile senin aynanın aynısı benimki de ( HONDA XL200 ) eğer fiyatı uygunsa bir tane bana getirtirsen çok mutlu olurum. ,
Kocaeli'den selamlar
Murat VURAL
Lastman' Alıntı:Bir micro d birde ff50 monte edildi,elcikler ısıtmalı olanlarla değiştirildi...
Lastman' Alıntı:Yaza hazırlık genel revizyon ve de ne kadar bakım varsa yapıldı *extra olarak yan çanta freym leri takıldı.
Kaliteli ve pahalı bir hediye olmuş bunu normal yollarla temizlemek çok imkanlı değil ilerleyen dönemde solüsyonları var temizlik için onlarıda almak lazım.Kullanm üsresini ise o kadar test eden varmıdır bilemiyorum ama ;D kullan at kullanmak sanki daha doğru geliyor bana,ne şekilde olursa olsun kendi temizlik sıvıları da kullanılsa tüm gözenekleri ilk günkü gibi temizlemek ne derece imkanlı acaba?Guru' Alıntı:Bu gün motoruma hediye aldım.Hani şu K&N nin 1 milyon mil garanti verdiği hava filtresini,bakalım dedikleri kadar uzun ömürlümü.