Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,363
Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız

ayazağa' Alıntı:
Evet gördüm
dün
Fronteralarile ilgili pek bir bilgim yok o yuzden forumdan frontera sahiplerinden aldığım bilgiler doğrultusunda baktım
motorda ufleme yağ yakma yok sürüşde herhangibir sıkıntı yok arazi şanzımanını lifte kaldırıp bakamadım o yuzden . arazi vitesine lifte baktırmak gerekiyor sanırım
onun dışında kasa yorgun geldi bana .
muayene ve sigorta bu ayın sonunda bitiyor yine bir 500 tl tutar sanırım.

muayene konusu önemli, koltuklar sallanıyor mu? yağ sızıntısı varmı? ön takım ne durumda? o kırık farın tamiri ve değişmesi size kaça patlayacak. daha yeni muayene geçirdiğim için bu noktalara dikkat. geri kalanlar 10 lira 20 liraya halloluyor.

Etiketler

bende yardım ıstıyorum offroada gelmek aranıza katılmak ıstıorum yanlız henuz araba konusunda karar veremedım ya opel yada suzuki almayı duşunuyorum lutfen bna yardımcı olurmusnuz arıza yaptıgında ucuk fıtaylara tamır ettırmek zorunda kalmıyım

suzukide alsan fronty de alsan hangi 4x4 ü alırsan al hepsi ile uğraşmak zorundasın.Uğraşmadığın her araç sana pahalıya mal olur hele 4x4 ise daha çok pahalıya mal olur. Suzukiler daha az sorunlu araçlar ama arazide sıkıntılı.hele kumda hemen oturursun.ama parçası daha bol fakat asla ucuz değil.Benim 3. 4x4 üm fronty .piyasanın altında bir değere aldım ve kendim uğraşarak toparladım.aylardır sorunsuz biniyorum.Ağustos ayını sürekli 4 çekerde kum üzerinde geçirdim sadece ön sağ aksın körüğünde yırtılmadan dolayı körük değiştirdim.Şimdide arka fren bakımına girecek.Benim de sol arka far değişecekti ebay dan 60 liraya aldım .dün geldi bu hafta sonu değiştiririm.hangi aracı alırsan al parçalarını kendin ara ,kendin ilgilen ,o zaman daha çok keyif alırsın.

ayazağa' Alıntı:
Evet gördüm
dün
Fronteralarile ilgili pek bir bilgim yok o yuzden forumdan frontera sahiplerinden aldığım bilgiler doğrultusunda baktım
motorda ufleme yağ yakma yok sürüşde herhangibir sıkıntı yok arazi şanzımanını lifte kaldırıp bakamadım o yuzden . arazi vitesine lifte baktırmak gerekiyor sanırım
onun dışında kasa yorgun geldi bana .
muayene ve sigorta bu ayın sonunda bitiyor yine bir 500 tl tutar sanırım.
Aracı beğenmedinizmi? en son kaça bıraktılar?

Araca baktım fakat kasa olarak yorgun göründü onun dışında arac yukseltme yapılmış biraz kullandım kısa mesafede otobanda çok sallar gibi geldi
onun dışında koltuk arızalı muayene bitmiş en çok korkutanda o oldu onun dışında araç güzeldi
bugun baktım satılmış.
valla açıkcası biraz üzüldüm 2 gün daha satılmasa alacaktım olumsuzluklarına ragmen.
yapan arkadaş baya özenmiş.

Kendi adıma benim 2.2 den memnunum bazı yerlerde özellikle park sorunu olan yerlerde yüksek kaldırımlara bile çıkıp park edebiliyorsun :smiley: :smiley: duble yollarda 140 km ye kadar bir sıkıntı yaşamadım (yakıt hariç-90-100 km hız arası uygun) oldukça dengeli,virajları da iyi tabii sürüş tekniği de önemli buralarda.

hepside muhakkak aynı sorunu verıyor dıyosun yanı mutlaka arızası olucak ugrascağımı bende bılıyorumda şimdi bı şerokeyle gırmek var bıde opelle gırmek var yoksa ıkısıde aynımı eğer oyleyse ben opel cok cazıp fıyatta olduu için opelı tercıh edıcem gerekılen neyse nebılıyım arabayı yukseltıp lastık felan gereklı aksesuarları koymayı duşunuyorum ne kadar doğru duşunuyorum onu sızler bılırsınız teşekkurler şimdiden :smiley:

Benim 1997 2.2 frontiyi biraz modifiye ettim ve 33X9.5X16 lastik taktım

11111111.jpg

22222.jpg

33333.jpg

valla murat hocam daha önceki yazılarını okudum fronteralar hakkında baya bilgi edindim senden
Ellerine sağlık aracın güzel olmuş
ayoff danda takip ettim yazılarını değerli bilgilerin için teşekkürler.

abi araban hakkında bılgı verırımısın offroad için nasıl bı araba bnde aranjıza gelmek ıstıorum ama arabalar hkknda blgım ykk dha doğrusu 4x4 hakknda

murat uzun zamandır istiyordun o lastikleri sonunda almışsın.hayırlı olsun kardeş.frontiyede müthiş yakışmış.güle güle kullan.

vetmederes' Alıntı:
Murat Bey konuyla alakası yok ama ön koruma demirine ne oldu ?

Selam, önden çekme halatı takıldı sonra bu hale geldi,bende söktüm.Şimdi yeni proje var ;)

Herkeze hayırlı bayramlar

macit' Alıntı:
murat uzun zamandır istiyordun o lastikleri sonunda almışsın.hayırlı olsun kardeş.frontiyede müthiş yakışmış.güle güle kullan.

ALLAHA şükür aldım şimdi traktör gibi oldu ,tam vahşi kalmak yok çamura devam :D

Herkeze hayırlı bayramlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.