Driver67
Ana Kamp
el bebek gül bebek baktığım aracımı satmaya karar verdim. amacım, hem boş vakitlerimde aracı toparlamak ve toparladıktan sonra hevesimide aldıktan sonra evlenmeye yakın satıp binek bi otomobil almaktı. aracı toparladım, hevesimi aldım ve artık satma vakti geldi. aracın yanında ekstralarıda vericem. çünkü ileride bunlar bana lazım olmayacak ve ziyan olsun istemiyorum. bu ekstralar bu araçla geldi bu araçla gidicek(sadece hardtopu sonradan aldım ve bütün tadilatı en iyi şekilde yapıldı hardtopun) .araca cadde harici hiç binilmedi araziye hiç girilmedi.
araç hakkında: (tadilatı 5 ay önce bitti ve tadilattan sonra en fazla 500 km binildi sadece hafta sonları)
ruhsatta 49 model görünmekte. ancak bütün tadilatlarının projesi mevcut. örneğin kupa, ön arka dingiller, motor vs. ruhsatta cj-5 görünümlü olarak yazar. trafiğe çıkış tarihi 54 yazar. ben 2. sahibiyim.aracı aldığım arkadaş kapısındaki hurda olan willys inin rusatını bu aracın üzerine geçirmişve herşeyi kanununa uygun projelendirmiş. projelerin hepsi bende mevcut. zaten bir sorun olsaydı tüv muayenesinde çıkardı. aracı aldığımda hiç lpg görmemişti. lpg yi ben taktırdım. yılık vergisi 75 tl.
motor 6 silindir 4.2 enter
ön arka defransiyel enter( ya dana 44 yada dana 40)
3 ileri
orjinal cj 5 şanzıman
2 çeşit çelik jant
lastikler üzerindekiler ve çok iyi durumdalar
debriyaj baskı balata yaklaşık 2 ay önce yenilendi ve şemsiye baskı takıldı
hidrolik direksiyon
elektronik ateşleme
90 amper akü 1.5 ay önce takıldı
boyası 4 ay önce yapıldı
2 yıl muayene vizesi var
cj-5 hardtop . camlar vip özel yapım cam. ( hardtopun bakımı bitmek üzere boyası yapıldı kapılarının tamiratı kaldı sadece)
2 adet spor koltuk araçla birlikte verilecektir (fotoğrafı aşağıda)
bikini ve besttop tente
lpg ruhsatta işlidir
dvd, mp3, flash bellek, hafıza kartı uyumlu cd çalar. jbl 2 adet kompenant,
spor direksiyon
çalışmayan hiçbir aksamı vs yoktur
6 bijonluk jant flanşı. jant takımlarının biri 5 biri 6 bijon çünkü
önceki ön arka tampon ve bidonlukları
8 k uzun kısa zenon farlar
krom aksesuarları ankara yalçın oto dan alınmıştır. hatta aracın bütün yenilenen parçaları yalçın otodan alınmıştır.
iç döşemeleri 4 ay önce yapıldı (koltuklar , taban)
orjinal yedek benzin bidonu
4 adet sis farı
telsiz ve telsiz anteni
araç kapalı garajda muhafaza edildi sürekli
aklıma gelenler bunlar. eğer sormak istediğiniz başka birşey varsa buradan veya tlfon numaramdan ulaşabilirsiniz. araç fotoğraflarda görüldüğü gibidir hiçbir değişiklik yoktur...
aracımın fiyatı 13.500 tl.
pazarlık konusuna gelince; pazarlığı kaput üstünde yaparım......
cep tel : 0532 468 94 60
savaş öztürk kdz.ereğli/zonguldak
[attachment=1]
aracın yanında vereceğim diğer jantlar bunlar. bu fotoğraf araç tadilattan yeni çıktığı zamanki fotoğraf.
[attachment=2]
iç döşemeyi bu fotodan görebilirsiniz
[attachment=3]
araç hakkında: (tadilatı 5 ay önce bitti ve tadilattan sonra en fazla 500 km binildi sadece hafta sonları)
ruhsatta 49 model görünmekte. ancak bütün tadilatlarının projesi mevcut. örneğin kupa, ön arka dingiller, motor vs. ruhsatta cj-5 görünümlü olarak yazar. trafiğe çıkış tarihi 54 yazar. ben 2. sahibiyim.aracı aldığım arkadaş kapısındaki hurda olan willys inin rusatını bu aracın üzerine geçirmişve herşeyi kanununa uygun projelendirmiş. projelerin hepsi bende mevcut. zaten bir sorun olsaydı tüv muayenesinde çıkardı. aracı aldığımda hiç lpg görmemişti. lpg yi ben taktırdım. yılık vergisi 75 tl.
motor 6 silindir 4.2 enter
ön arka defransiyel enter( ya dana 44 yada dana 40)
3 ileri
orjinal cj 5 şanzıman
2 çeşit çelik jant
lastikler üzerindekiler ve çok iyi durumdalar
debriyaj baskı balata yaklaşık 2 ay önce yenilendi ve şemsiye baskı takıldı
hidrolik direksiyon
elektronik ateşleme
90 amper akü 1.5 ay önce takıldı
boyası 4 ay önce yapıldı
2 yıl muayene vizesi var
cj-5 hardtop . camlar vip özel yapım cam. ( hardtopun bakımı bitmek üzere boyası yapıldı kapılarının tamiratı kaldı sadece)
2 adet spor koltuk araçla birlikte verilecektir (fotoğrafı aşağıda)
bikini ve besttop tente
lpg ruhsatta işlidir
dvd, mp3, flash bellek, hafıza kartı uyumlu cd çalar. jbl 2 adet kompenant,
spor direksiyon
çalışmayan hiçbir aksamı vs yoktur
6 bijonluk jant flanşı. jant takımlarının biri 5 biri 6 bijon çünkü
önceki ön arka tampon ve bidonlukları
8 k uzun kısa zenon farlar
krom aksesuarları ankara yalçın oto dan alınmıştır. hatta aracın bütün yenilenen parçaları yalçın otodan alınmıştır.
iç döşemeleri 4 ay önce yapıldı (koltuklar , taban)
orjinal yedek benzin bidonu
4 adet sis farı
telsiz ve telsiz anteni
araç kapalı garajda muhafaza edildi sürekli
aklıma gelenler bunlar. eğer sormak istediğiniz başka birşey varsa buradan veya tlfon numaramdan ulaşabilirsiniz. araç fotoğraflarda görüldüğü gibidir hiçbir değişiklik yoktur...
aracımın fiyatı 13.500 tl.
pazarlık konusuna gelince; pazarlığı kaput üstünde yaparım......
cep tel : 0532 468 94 60
savaş öztürk kdz.ereğli/zonguldak
[attachment=1]
aracın yanında vereceğim diğer jantlar bunlar. bu fotoğraf araç tadilattan yeni çıktığı zamanki fotoğraf.
[attachment=2]
iç döşemeyi bu fotodan görebilirsiniz
[attachment=3]