KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaslar bu konuda yardımcı olabilirim uygun bişiylere yaparız yanlız yaptıracak kisi artarsa fiyatta okadar düser . yaptırmak isteyen arkadaslar msj yazarsa kalıp ve malsemenin kesilmesi ona göre yapılır . ve krom yada statik boyalı yaparız .
arkadaslar bu konuda yardımcı olabilirim uygun bişiylere yaparız yanlız yaptıracak kisi artarsa fiyatta okadar düser . yaptırmak isteyen arkadaslar msj yazarsa kalıp ve malsemenin kesilmesi ona göre yapılır . ve krom yada statik boyalı yaparız .
hocam fiyat ne olacak metalin maliyeti belli lazer kesim ve gaz altı kaynak miktara göre düsecektir tahmini tane 40 50 tl civarı ancak tabi krom paslanmaz ayrı tabi .
Ben 2 sene evel aldım şimdi ismini hatırlayamadığım Sirkeci deki toptancıdan,bilenler bilir genelde land parçası satıyorlar.
Cep telime kaydetmiştim Land Serdar diye telini vereyim 0505 473 57 44 dükkan nosu 0212 52710 98 öle aman aman parada değildi.
Sanırım fotodakinin aynısı.