Bu da benim ufaklık...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ATINÇ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,548
Ynt: Bu da benim ufaklık...

ATINÇ' Alıntı:
Evet abicim ta kendisi bu araç :D ama ne yaparsan yap kısmını bana 1 sene ver öyle görelim. Malum 2 ayda bu kadar büyüyen bir yılda ne olur... :D basketçi olacak benim oğlum :smiley: :p
Bu arada şaka bir tarafa şimdilik get yükseltme var aracımda. alışma dönemim için böyle yaptım ama extreme 3" e doğru emin adımlarla gittiğimi söyleyebilirim..;) hatta sıralamam şu; xetec 4401 multimedia, dodikler, ayna mahruti, diff.lock , veee extrem 3". Tadını ala ala yaptıracağım bunları.

Etiketler

ATINÇ' Alıntı:
Bu arada şaka bir tarafa şimdilik get yükseltme var aracımda. alışma dönemim için böyle yaptım ama extreme 3" e doğru emin adımlarla gittiğimi söyleyebilirim..;) hatta sıralamam şu; xetec 4401 multimedia, dodikler, ayna mahruti, diff.lock , veee extrem 3". Tadını ala ala yaptıracağım bunları.
cenk abının aracında suan 3 ' extrem kıtt ve 31' lastık var o yakın zamnada 7.5 cm kupa yukseltmede yapar gıbıme gelıyor

gokhan5234' Alıntı:
cenk abının aracında suan 3 ' extrem kıtt ve 31' lastık var o yakın zamnada 7.5 cm kupa yukseltmede yapar gıbıme gelıyor
Pekiii 3" extremi taktırıp, 7.5. kupayıda yaptırdıktan sonra zorlaya zorlaya 33" takıp cenkin arabanın yanında poz versem nasıl olur sence? :D :D :D

Aracınız gerçekten çok ama çok güzel olmuş.Bende de 98 2.5 V6 var.Sizlerden kopya çeke çeke yavaş yavaş aracı yapacağım :smiley:

Özellikle ön tamponun modeli çok hoşuma gitti.Bir ricam olacak sizden.Aracın tam olarak yandan bir fotoğrafınızı çekebilirmisiniz?Çelik ön tamponun orjinal tampondan ne kadar daha dışarıya taştığını görmek istiyorum.

benbeni' Alıntı:
Aracınız gerçekten çok ama çok güzel olmuş.Bende de 98 2.5 V6 var.Sizlerden kopya çeke çeke yavaş yavaş aracı yapacağım :smiley:

Özellikle ön tamponun modeli çok hoşuma gitti.Bir ricam olacak sizden.Aracın tam olarak yandan bir fotoğrafınızı çekebilirmisiniz?Çelik ön tamponun orjinal tampondan ne kadar daha dışarıya taştığını görmek istiyorum.
Teşekkür ederim. Bir ara çeker koyarım da orjinalden çok abartı önde değil. Sıkıntı yapmaz yani trafik açısından soruyorsan.

ATINÇ' Alıntı:
Teşekkür ederim. Bir ara çeker koyarım da orjinalden çok abartı önde değil. Sıkıntı yapmaz yani trafik açısından soruyorsan.

Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla dediğiniz gibi çok önde durmuyor diğer çelik tamponlar gibi.Benim sıkıntım trafik açısından değil estetik açıdan.Sizinki gibi çok önde durmayan tamponlar çok daha hoş geliyor gözüme

benbeni' Alıntı:
Bu arada Gökhan senin aracında çelik tamponlu yeni fotoğraflarını bekliyoruz.
benım celık tampon bıttı 3 adet yaptı arkadas bır uretımde sadece montajı ıcın istanbula gıdecegım benım lınkte baska bır arkadasın 2.5 ıne aynı tamponun montajının yapılmıs halıvar oradan gırebılırsın eger begnırsen arkadasla gorusur sanada bı tane yaptırtırız ;) ;) ;) ;) ;)

Gökhan Bey hangi linkten ulaşabiliriz takılmış tampon fotoğrafına.. Bir de.. ne kadar süre öncesinden sipariş vermeliyiz (kaç günde takılmaya hazır hale gelir) sanırım ben de vinçli ön tampon için ankadaran istanbula gideceğim gibi gözüküyor.. açıkçası sizin tamponu araca takıp nasıl görüneceğini ve memnuniyetinizi sabırsızlıkla bekleyenlerdenim..

ATINÇ' Alıntı:
Teşekkür ediyorum...Siz de aynı şekilde. vinçli ön tampona gelince, vinci istanbuldan getirttim, britpart9000 aldım 800 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, tamponsa burda yedek parça üreten bir arkadaş vardı, ona rica ettim, şeklini de fotoğraflayıp verdim o da 1000 civarı oldu ortalama.

yanıtınız için teşekkür ederim.. tek kaygım vinçle beraber tamponun ağırlığının ön tarafı baskılaması.. acaba orijinal tamponla sonradan vinçli olarak taktırdığımız tampon arasında kaç kğ lık bir fark vardır.. ilave ne kadar bir yük oluşacak, merakım bu..

mahmutunver' Alıntı:
yanıtınız için teşekkür ederim.. tek kaygım vinçle beraber tamponun ağırlığının ön tarafı baskılaması..
tabıkı onde vınc ve tamponla agırlık fark eder eger celık halat kullanırsanız 60 kg fark sentetık halat kullanırsanız 40 kg agırlık olur ve sebtetık halat daha kullanıslıdır bılgınız olsun ;) ;) ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR