ulusotomotiv' Alıntı:usta bunu satarsan haberim olsun bi müşterim böyle bişe istiyoda satarsanda kaç para istersin onuda söylersen sevinirim ve hiç olmadı bana 5 yada 6 milyara denk gelirse bi niva haber verirmisin zaten ilk fırsatda bi cayını içmeye uğrayacağım
reis28' Alıntı:aracımız 1998 model teknokta enjeksiyon sistemli motora sahip aracta yükseltme kiti var normalden 18cm daha yüksek üzerinde el yapımı ofsetli 16 jantlar lastiklerim ok 144 modifiye edilmiş ekzost sistemi vinç ön arka tampon modifiyesi güçlendirilmiş şase güçlendirilmiş süspansiyon şu anda motor modifiyesi için calışmalarım sürüyor kapak taşalama dereceli eksantrik gibi
reis28' Alıntı:Pas 11 i 2008 yılında off road amaclı modifiye edip nivanın arazide modifiye edildikten sonra neler yapa bilecegini off road camiasına tanıtan efsane arac olarak literatüre gecen TR nin saygı deger araclarından biridir yapımından sonra bir cok niva pas 11 gibi olabilmek için ugraştı hala bu arac efsane degerini koruyarak camiyada dolaşmaktadır pas 11 den sonra biz daha iyilerini ve gelişmişlerini yaptık ve yapmaya devam ediyoruz motor performansında yapılan işlem detayları elimizde mevcuttur ustam eline sağlık
evet aynen dediğiniz gibi çünkü ustam klimasız arabaya binilmez diyor.afatt' Alıntı:cok düşündüm niva almayı epeycede niva gördümm modifiyeli modifiyesiz ahh 5 kapılı olsa motoru büyük güclü birde kliması ne var sanki parcası poll işciligi kolayy hayırlı olsun reis
Niye ki v6 dan memnun değil misiniz? V6 'nın parçası poll değil mi, işçiliği kolayy değil mi?afatt' Alıntı:cok düşündüm niva almayı epeycede niva gördümm modifiyeli modifiyesiz ahh 5 kapılı olsa motoru büyük güclü birde kliması ne var sanki parcası poll işciligi kolayy hayırlı olsun reis
Valla çok iyi olur, mesela yakıttan, parçadan şikayeti olanlar koşa koşa alır. Acayip off road yapar tangır tungur her gezide bir tarafı dökülür. Afatt hoca yanlız kafama takılan 1.4 motor az gelmez mi, yani lastikleri yutan çamurdan veya motoru yutan sudan geçer mi acaba. Ama ona da bir v6 makina atarsanız belki olur. Trigeri de zincire çevirirsiniz, ön diskleri de vitara v6 yaptın mı icabında tadından yenmez.afatt' Alıntı:bir arkadşım reno toroz üzerinde calışmaları var 4x4 yapmaya ugraşıyo elinde ceşitli dökümanlar var düşünsenize toros un offrodd yaptıgını