bu çanta hakkında görüşleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuggy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,605

tuggy

Ana Kamp
Yer
samsun
http://urun.gittigidiyor.com/JACK-WOLFSKiN-50-LT-CANTA-Farkli-Renk-Secenek_W0QQidZZ37747434

arkadaşlar bu çantayı almayı düşünüyorum,görüşlerinizi alabilirmiyim? sizce nasıl bir çanta konforlu mudur?

Etiketler

Ynt: bu çanta hakkında görüşleriniz

fiyatı çok iyi çanta da iyi görünüyor ancak 50 lt kamp faaliyetleri için yeterli olmayabilir. Ne amaçla kullanacağınıza bağlı olarak memnuniyetiniz değişebilir ama günübirlik faaliyetler için uygun görünüyor

ben yaklaşık 3 haftalık bir kampa çıkacağım,ama farklı kampinglerde ve büyük ihtimal farklı şehirlerde,çantanın içine koyacaklarım ise kabaca şunlar: elbiseler,bir takım temizlik malzemeleri,nikon d90 fotoğraf makinesi(yaklaşık 1 kilo ağırlığında),uyku tulumu ve ufak bir netbook bilgisayar.çantanın dışına ise çadırı ve matı bağlamayı düşünüyorum. saygılar.

uzun süreli bir kamp için bu çanta size yetmez saydıklarınız zaten 50 lt bir çantanın dolmasına yeterli bunun yanı sıra ihtiyaç duyacağınız yiyecekleri de çantaya koymanız gerekecek, fotoğraf makinesi ve labtop narin aletler olduğundan sıkıştırmaya gelmez diye düşünüyorum.

tuggy' Alıntı:
ben yaklaşık 3 haftalık bir kampa çıkacağım,ama farklı kampinglerde ve büyük ihtimal farklı şehirlerde,çantanın içine koyacaklarım ise kabaca şunlar: elbiseler,bir takım temizlik malzemeleri,nikon d90 fotoğraf makinesi(yaklaşık 1 kilo ağırlığında),uyku tulumu ve ufak bir netbook bilgisayar.çantanın dışına ise çadırı ve matı bağlamayı düşünüyorum. saygılar.
Uyku tulumunuda çantanın dışına bağlayabilirsiniz. çantanın tüm ceplerinden,etinden butundan yararlanırsanız söyledikleriniz sığar.Elbiselerin ne kadar yer kaplayacağı önemli sadece. Diğerleri zaten sığdırılır. Çok kamp tecrübem oldu,Türk insanının huyudur pratik çözümler üretmek vs. her şekilde sığdırırsınız içiniz rahat olsun. :D

çok haklısınız, bilgisayar ve kamera hassastırlar.Çanta iyi marka olduğu için bunu düşünüyorum,siz daha iyi bilirsiniz,bu işte çanta kalitesi önemlidir.Hem ucuz hem de tanınmış bir marka.Bu ayarda 80 litrelik bir çantanın fiyatı 400 civarı,malesef bir öğrenci olarak bu masrafı karşılayamıyorum. :smiley:

evet çantanın markası kaliteli ancak bu demek değildir ki çanta da kaliteli bu marka daha çok giysi üzerine üretim yapıyor bu yüzden çanta gibi konularda nasıl olduğunu kullanmadan bilmek imkansız.Ayrıca bu fiyata da böyle markalı bir çanta bulamazsınız. karar sizin kolay gelsin.

miralayneron' Alıntı:
Ayrıca bu fiyata da böyle markalı bir çanta bulamazsınız. karar sizin kolay gelsin.
Satıldığı yere bakarsanız K.K.T.C yazıyor.Orada fiyatların biraz daha düşük olması normal. :smiley:

miralayneron' Alıntı:
bu kadar ucuz ise herşeyi ordan almak lazım ;)
Kıbrıs dengesiz bir yer , 50 litre çantayı 100 liraya alabilirsiniz ama 50 litre suyu 100 liraya alamazsınız. Yaklaşık 150 tl gibi bir rakam çıkar. :D Ellerinde kalmış ürünlerdir yada kampanyalıdır.Bazı ürünlerde fiyat düşüklüğü oluyor zaten üstünede kampanya eklenmişse düşülebilecek rakamlar. :smiley:
Saygılar , Deniz.

güzel bilgiler bundan sonra bi de kıbrıs fiyatlarına bakarım bişey almadan önce :smiley:

taşıya bılecegınız maxımum kıloyu hesaplayın yoksa canta nekadar buyukse doldumak için bişeyler bulunur yükünuzde o kdar artar ilk 5 km sonra 1 kg yük size cantadakı nekadar gereksız malzeme varsa attır :D. saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.