bu bisiklet alınırmı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AL1820 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,563

AL1820

Zirve
http://www.bianchi.com.tr/urunler/urundetay.aspx?kategoriid=2&altkategoriid=3&urunid=222

arkadaşalr bu bisiklet alınırmı? yada bu fiyatlara alınabilecek en iyi bisiklet
hangisidir?

Etiketler
Ynt: bu bisiklet alınırmı?

Selam; bir arkadaşım aynı bisikletten aldı.Şöyle hafif bir tur(45 km) yaptık güzel bir bisiklet fakat eğer bu bisikleti alıp sıkı yol yapacağım diyorsanız göbekleri değiştirmenizi öneririm.Bu tarz bisikletler piyasaya düşünülerek donatıldığından illaki yetersiz bir şeyler üzerinde barındırıyor ve ticari yaklaşımdan ötürü bir uyumsuzluk sırıtıyor.Bana kalırsa canondale,coratec,giant vs markalara bakmakta fayda var.Ödeyeceğiniz rakamları biraz artırarak uzun yıllar binebileceğiniz bir bisikletiniz olsun derim.Ben hala (kar,çamur vs görmüş) 8 yıldır aynı bisiklete biniyorum.

neden göbekler?
tekerlek göbeklerimi?
bende biachinin bisikleti var nerdeyse10 senedirbende hala taş gibi..
diğer markalar nerdeyse iki katı?

Her bisiklete yıllarca binebilirsiniz benim anlatmak istediğim göbeklerin ilk günkü gibi yağ gibi akması giderken.Baktığınız bisikletin göbekleri shimanonun seri dışı göbekleri ayrıca ön ayna ve aktarıcısı da seridışı,sadece arkalar ile frenler deore???bana çok anlamlı gelmedi.Benim önerdiğim markalar ise seri donatıyorlar.Sıkı pedal basacam diyorsanız iyi düşünün derim yok eğer mahallede binecem diyorsanız gayet iyi bisiklet seçtiğiniz bence.Bir çok marka görünüşü ön planda tutup bir iki iyi parça koyarak ticari yaklaşıyor.Amatör ama sıkı bir bisikletim olsun diyorsanız shimano alivio serisini öneririm.Bisiklette bence en büyük hata başlangıçda ekonomik davranıp ticari ama caf caflı bisiklet alıp bu iş tutkuya dönünce doğru tercihde bulunup ikinci bir masraf yapmak...çoğu arkadaşımın bu durumu yaşadığını gördüğüm için dikkatinizi çekmek istedim.Saygılarımla

ebn uzun seneler bisiklete binmiş bisikletin akort ayarı dahil her türlü
yerini rahatlıkla tamir edebilen biri olarak senelerce çok daha kötü parçalar kullandım tamir ettim
o parçalarla epey yol yaptım. bu anlamda seri dışı olup olmaması bişi ifade etmiyor benim için.
o seriden başka seriye atlamak yada tek seri yapmanın ne farkı var sizce? mesela
diyebilirmisiniz bu göbekler çabuk bozulur bu seri hatalıdır? ucuz ve daha kötü olduğu kesin....
yada ön disk fren en ucuzudur ve sonderece kötüdür ne yapsanız sürter ve tutmaz?
yani daha detay verebilirmisiniz?

Tahminim 14kg +-1 oynayabilir...kadrosu bana hem estetik hem de fonksiyonel geldi.Yine de bu işlere elin yatkınmış derim ki bu paraya kendine güzel bir bisiklet toparla...kendi beklentilerine zevkine göre oluşturursun ben öyle yapmıştım.Böylesin de bisikletimle aramda daha farklı bir bağ oluştu.Kararın ne olursa olsun sana hayırlı keyifli sürüşler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR