TTT
ONUR
Jeep Grand Cherokee Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Jeep Grand Cherokee fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
Üstat, görüştüm boya varmış ama tampon hakkında bir fikrim yok. Siz daha iyi biliyorsunuzdur, ağır off road görüp görmediği hakkında da bir bilgi edinemedim doğrusu. Vinç olmayınca çok zorlanmamıştır diye düşünmüştüm.Değişen ve boya yok denmiş ancak o tampon ve ön ızgara 93 yılında yoktu.
Günlük kullanmayı planlıyorsanız ve offroad yapmam diyorsanız orjinalliği korunmuş araçlara bakın bence.Tüm bu yükseltmeler
Biraz yükselmiş ve yapılı olması sorun değil, yakıt artar tabiki ama zaten çok yakıyor, kafamı çok ağrıtmayacak bir tane arıyorum bakalım bulabilecekmiyim. Benim aracım punto evo 1.3 multijet 2011 model, 236.000 km de şuan, 65000 km den beri bende 2014 de işim için almıştım uzun yolda çok km yapıyordum, artık yol yapmıyorum takas yapacaktım ama nasip değilmiş demek ki.lastikler,port bagajlar size ekstra yakıt tüketimi ve bakım maliyetleri yaratır.ilginiz ve cevapla