Bu Aracı Bilen, Soran, Tanıyan Arkadaş Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan smlhyk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,440
Ynt: Bu Aracı Bilen, Soran, Tanıyan Arkadaş Var mı?

araç duzde 15-17 kuruş sehiriçinde 20 kuruş yakıyordu bir iki ay önce. Domuzluğa gelince yasal olan kauçuk sis farlı orjinal koruyucular artık yaşı itibarıyle deforme oldular. Tavsiye etmem. Ben alanyada iken 2001 yılında birtane oto karoserci bu işi yapıyordu. hatta benimkini o yapmıştı. tam işinin ustadı bir adam . çok düşük fiyata döküm demirden yaptı benimkini . (aracın kaskosu diyorum bu demire. birkaç kaza yaptım arkadan çarptım. bende hasar yok. adil bidurum değil ama napcan. öndeki araçlar haşat. elmadan bir ısırık alınmış gibi araçlara vurduğum yerler.) arkayada kare koruyucu yapmıştı bi tane. sen kromlara bakmışsındır. onlar hakikatten pahalı ama gezenbilirde bir konu acarsan mutlaka sana uygun bir domuzluk ucuza bulursun. selam ve sevgilerimle.

smlhyk' Alıntı:
İlginize teşekkürler
zaten bende parayı o tarihlerde ayarlıyabilecegim.
Abartmış olmayayım ama sahbinden deki araçların nerede ise tamamını biliyorum, ama size şaşırdım, siz kaldırılmış ilanları bile biliyorsunuz :smiley:
lütfen beni haberdar edin hatta bir ara tanışalım.
mrb.araçlar konusunda artık uzmanlaştım iyi kötü çevremizde var fakat suzukı vitara araç bulmak zor heleki temizini bulmak çok çok daha zor hatta 2-3 tane exper olan arkadaşım var hasarlısı bile düşmüyo ilyas dediler bide eski modelerre yani 2000model altına bakınca arazıye girmemişi yıpranmamışı bulmak imkansız gibi bişey ben bu konuda biraz şanslı çıktım aracımı jipe hevesli kime görse üstüne fiyat verip almak isityo ;D nazar degcek valla size gene çok inceleyip buldugum bir arabayı tavsiye ediyim araç sadece benimkinden 1 model aşagı ama görüntüsü itibariyle bana diri geldi gidip görmedim genede herzaman yardımcı olamaya çalışırım ben ankarada gazi mah.oturuyorum ofisimizde orda ne zaman isterseniz buyrun çayımı içmey beklerim ilan da bu selamlar
http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/1578006

MİCOMİCO' Alıntı:
araç duzde 15-17 kuruş sehiriçinde 20 kuruş yakıyordu bir iki ay önce. Domuzluğa gelince yasal olan kauçuk sis farlı orjinal koruyucular artık yaşı itibarıyle deforme oldular. Tavsiye etmem. Ben alanyada iken 2001 yılında birtane oto karoserci bu işi yapıyordu. hatta benimkini o yapmıştı. tam işinin ustadı bir adam . çok düşük fiyata döküm demirden yaptı benimkini . (aracın kaskosu diyorum bu demire. birkaç kaza yaptım arkadan çarptım. bende hasar yok. adil bidurum değil ama napcan. öndeki araçlar haşat. elmadan bir ısırık alınmış gibi araçlara vurduğum yerler.) arkayada kare koruyucu yapmıştı bi tane. sen kromlara bakmışsındır. onlar hakikatten pahalı ama gezenbilirde bir konu acarsan mutlaka sana uygun bir domuzluk ucuza bulursun. selam ve sevgilerimle.
abi demekki benimkide fazla yakmıyo sanırım 200-220tl yakıyo demir işine gelince antalyadan onu getirme şansımız yok sanırım :smiley: şuan parasal baya açtı araba beni bu yüzden o demirle ilgili başlıgı daha sonra açım ilgine teşekürler abi selamlar

ilyasfb' Alıntı:
Merhaba.araçlar konusunda artık uzmanlaştım iyi kötü çevremizde var fakat suzukı vitara araç bulmak zor heleki temizini bulmak çok çok daha zor hatta 2-3 tane exper olan arkadaşım var hasarlısı bile düşmüyo ilyas dediler bide eski modelerre yani 2000model altına bakınca arazıye girmemişi yıpranmamışı bulmak imkansız gibi bişey ben bu konuda biraz şanslı çıktım aracımı jipe hevesli kime görse üstüne fiyat verip almak isityo ;D nazar degcek valla size gene çok inceleyip buldugum bir arabayı tavsiye ediyim araç sadece benimkinden 1 model aşagı ama görüntüsü itibariyle bana diri geldi gidip görmedim genede herzaman yardımcı olamaya çalışırım ben ankarada gazi mah.oturuyorum ofisimizde orda ne zaman isterseniz buyrun çayımı içmey beklerim ilan da bu selamlar
http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/1578006
Çok çabuk oldu
teşekkürler

smlhyk' Alıntı:
Çok çabuk oldu
teşekkürler
huyum kurusun hiç beklemeyi sevmem ;D araba olsun başka şey olsun 5dk mal alırım 5dk mal satarım işler sürüncemede kalınca insan soguyo en azından ben öyleyim :D

onu bunu bilmem 7 milyara suziki iyi olmaz bence ;)

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.