Israrcı değilim fakat sahibi pazarlık dahi yapmadan 7000 tl razı, Bende şüphelendim ama fiyatı çekici geldi. Yolunuz düşer vaktiniz uygun olursa bakarsanız menmun olurumMİCOMİCO' Alıntı:arkadaş satıcının gücüne gitmesin ama yakınından geçme derim. 3 sene alanyada görev yaptım . arac rent çıkması her şekilde belli.Bu araçların ne koşullarda kullanıldığını iyi bilirim.. hard top ve tente varmı bilgi yok. ben tenteyi en son aparatlarıyla birlikte 2000 tl civarında duymuştum. ucuz bi vitara bakıyosanız bekleyin en azından kullanabileceğiniz bir araç bulursunuz. bizler bu konuda yardımcı olmaya çalışrız.ben yıllardır aynı aracın 93ünü kullanıyorum ve çok mutluyum. düzgününü bulursan sana kendini özel hissetirecek bir aractır. bu arada arac antepte galiba. ısrarcıysanız bazen yolum düşüyor. fırsat bulursam bakabilirim.
teşekkürlerveteriner' Alıntı:Araca özel bir bilgi sahibi değilim ama;
modelin düşük olması ve 07 plaka olması kullanıcı açısından dezavantaj. Bu araçlar Antalya'da genelde Safari aracı olarak turistler tarafından kullanılıyor bu nedenle büyük masraflar açabilir.
Ben ikinci araç olarak Antalya'da bir rent a car firmasının 5 kapı 2001 model bir safari aracına bakmaya gittim, araca 13000 tl istiyorlardı, motora hiç bakmadan görünen masraf 2500tl civarıydı, arkama bakmadan kaçtım.
İleride satacağınızı farzedersek yine tek kapı olması, tenteli olması ve model dezavantajı olacak bu nedenle son sahibi olma riski var.
Mümkünse 5 kapı ve oabildiğince yeni bir araç almaya bakın, sabırlı olun. Acele etmezseniz 15-16 bine beş kapı, temiz ve 98 üstü model bir araç bulma imkanınız olur. Arada fark 7 bin ama bu araç 8 bin masraf edilse bile modelli bir 5 kapı aracın vereceği keyfi vermeme riski taşıyor.
Anlatmak istediğime bir örnek vereyim, bir yakınım 12500 tl 'ye 5 kapı 97 lpg'li bir vitara aldı. Lpg sistemi, elektriktesisatı, klima masrafları derken 1000 tl gibi bir masrafı oldu kısa süre sonra diferansiyeldn ses gelmeye başladı, içerideki dişliler dağılmış komple çıkma dferansiye masrafları 2000 tl oldu ve araç son olarak 2000 km kullanımdan sonra yağsız kaldı, motorun komple rektefiye olması gerekiyordu. Bir bayiye gidip aracı takasa verdi, aracı 8000 tl gibi saydılar. Aracı alan bayi şehir dışından birine satmış araç yolda gidrken triger kayışı kopmuş sonuç ne oldu sonrasını bilmiyorum. Amacım linkte verdiğiniz aracı kötülemek değil ama alınacak risk büyük.
Selamlar.
teşekkürlerpancarmotorcu' Alıntı:bencede çok düzgün gözükmüyor ,tabiri caizse ekmegini yemiş
Teşekkürlercitir' Alıntı:Merhaba mayıs ayında alıcı olmuştum ben bu araca fakat almadım sizinde almanızı istemem o fiyata çok daha iyi araçlar var araştırın ve kesinlikle acele etneyin diyorum ben mayıs ayında kafama koydum suzuki alacağım diye ama çok titiz davrandım sonuçta davranmak zorundayız bir sürü para baglıyorsunuz ve ban aralık ayında aldım aracımı 98 grand vitara aldım çokda memnunum içim çok ısındı bende içinizin ısınacagı bir araç almanızı ve acele etmemenizi tavsiye ediyorum saygılar...
Yaşar beyyasarergun' Alıntı:ismail bey 7 000 tl ye alsanız da o araba bir 7 000 daha yer fakat yine yürümez sonra da 5 000 e satamazsınız siz o aracı unutun nisana kadar buralarda takılın
ne yapayım buralarda derseniz suzuki bölümünü hatmedin mesela![]()
![]()
araç bulmak kolay ama dert almak da o kolaylıkta
İlginize teşekkürlerilyasfb' Alıntı:Merhaba. sanırım ahmet abim benim yardımcı olabilecegimi önermiş saolsun evet ankarada iseniz kendi aracım kadar temiz bir araç daha bulmuştum fiyatında çok esnemiyo arabam comda ilanı var trt oran sdüdyosunda çalışan bir arkadaş ayriyetten bencede acele etmeyin bende tam 3 ay bekledim almak için hard top modelde çok baktım ama hep rent car o yüzden vazgeçtim ama bekledigimden çok çok temiz bir araç sahibi oldum şanslıyım biraz sanırım şu düşünceyi herzaman savunmuşumdur modeli ne olursa olsun aracın kasası iyi olsun motor ölü olsada olur motoru en fazla 1 haftada ayaga kaldırısınız ama kasaya 10bintl de versenız düzelmez bu yüzden o aracı tavsiye etmem eger ankarada iseniz derin araştırmalrım sonucunda ilanını uzun süre önce pasif yapan bi arkadaşada ulaşmıştım ;D düşünün yani ne kadar aramışım ve arkadaş mart ayında ilanı tekrar sahibinden com koyucak yeni arac için ozamn parasını ayarlıcakmış beyaz 91 model benzinli ve 3 parçada boya var 4 lastik sıfır vsvsv. sadece fiyatı o gün için 9.750 yazmıştı klima yok bilginiz olsun