Araca özel bir bilgi sahibi değilim ama;
modelin düşük olması ve 07 plaka olması kullanıcı açısından dezavantaj. Bu araçlar Antalya'da genelde Safari aracı olarak turistler tarafından kullanılıyor bu nedenle büyük masraflar açabilir.
Ben ikinci araç olarak Antalya'da bir rent a car firmasının 5 kapı 2001 model bir safari aracına bakmaya gittim, araca 13000 tl istiyorlardı, motora hiç bakmadan görünen masraf 2500tl civarıydı, arkama bakmadan kaçtım.
İleride satacağınızı farzedersek yine tek kapı olması, tenteli olması ve model dezavantajı olacak bu nedenle son sahibi olma riski var.
Mümkünse 5 kapı ve oabildiğince yeni bir araç almaya bakın, sabırlı olun. Acele etmezseniz 15-16 bine beş kapı, temiz ve 98 üstü model bir araç bulma imkanınız olur. Arada fark 7 bin ama bu araç 8 bin masraf edilse bile modelli bir 5 kapı aracın vereceği keyfi vermeme riski taşıyor.
Anlatmak istediğime bir örnek vereyim, bir yakınım 12500 tl 'ye 5 kapı 97 lpg'li bir vitara aldı. Lpg sistemi, elektriktesisatı, klima masrafları derken 1000 tl gibi bir masrafı oldu kısa süre sonra diferansiyeldn ses gelmeye başladı, içerideki dişliler dağılmış komple çıkma dferansiye masrafları 2000 tl oldu ve araç son olarak 2000 km kullanımdan sonra yağsız kaldı, motorun komple rektefiye olması gerekiyordu. Bir bayiye gidip aracı takasa verdi, aracı 8000 tl gibi saydılar. Aracı alan bayi şehir dışından birine satmış araç yolda gidrken triger kayışı kopmuş sonuç ne oldu sonrasını bilmiyorum. Amacım linkte verdiğiniz aracı kötülemek değil ama alınacak risk büyük.
Selamlar.