Bu Araç Hakkında Düşünceleriniz ? 2004 TD4 HSE

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan syncope Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,667

syncope

Ana Kamp
Merhabalar. Sahibinden'de bir araçla ilgileniyorum ve sizlerinde değerli fikirlerinden faydalanmak istiyorum.

Araç bu :[font=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] [/font]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-en-dolusu-ve-hatasiz-kacmayacak-firsat-85777873/detay/

Araç sahibiyle telefonda görüştüm, kendisi avukat, aracın 2. sahibi. Aracı hafif arazide de kullandığını, araçla baya bir dağ bayır çıktığını ve motorun onu hiç üzmediğini söyledi. Sadece şuan için aracın altında tapalar var onların değişmesi gerekiyor ses yapıyor dedi.. Ben anlamadım bu tapaların ne olduğunu. Birde yağ mazot filtreleri değişimi gibi bakımdan bahsetti. Bunların toplam maliyetinin 1000 TL civarında olduğunu söyledi ve fiyatta bu masrafları düşeceğini söyledi. Tramer'den hasar kaydını sorguladığımda 2006 senesine ait 1 adet 1000 TL çarpma hasarı çıkıyor, oda sol arka çamurluğa çarpmışlar, onarılıp boyanmış oymuş.. Onun haricinde başka bir yerinde kaza boya yokmuş. Son olarak araca navigasyon taktıktan sonra, orjinal teybini nereye koyduğunu unuttuğunu ve bulamadığını tekrar bakacağını söyledi. Orjinal teybin olması önemli mi ? Bu fiyata bu km'de ve bu durumdaki bir araç alınır mı ? Aracı baktırırken nelere dikkat etmeliyim, elektronik aksam, sensörler, şanzuman, motor vs. mutlaka şunu yap şuna baktır dediğiniz birşey var mı ?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.. Saygılar, Ferhat.

Etiketler

Aracın bayi çıkışlı olmasına dikkat edin,
bir de servis'te T4 cihazına bağlayıp kontrollerini yapın.

Orta viskoz kavramayı kontrol etmenin bir yolu var ama zahmetli.
Arabanın tek tekerleğinin kriko ile kaldırılması gerekiyor.

Genelde sorunsuz araçlar, zahmetsiz binilebilir.

Satanların çoğu, Transfer kutusu arızasından korkup satıyor.
Bu kutu ortalama 2.500 TL civarında ve bozulursa ki bozuluyor.
Bayağı zahmetli..

Ancak çoğu araba çok çok iyi durumda hala daha, sahipleri hırpalamadı...
Ben aracımı 1,5 yıldır kuruş masrafsız kullanıyorum. (Genel servis bakımı hariç)

Geldim bilader.
Araç bu fiyata bedava demesem de fiyat gayet makul,ama sen 2000 tl daha düşürmeye bak.Orjinal cd çaları 500 tl ye
(çıkma) istanbuldan bulup bir müşterişye takmıştım sorun olmamıştı.Ama sen orj teybini iste.Bakım ise 1000 tl ye iyi bir bakım yaptırırsın.Bunun içinde otm şzm yağı ve yakıt filitresi de dahil.İstersen tel den ulaş detaylı konuşalım. 0532 302 45 18 Tabi araç gerçekten boya kaporta olarak düzgün ise.
Saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri