Bozhane Köyü Çevresi Keşif Turu (19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,794

BolbuzJack

Zirve
Geçen hafta kaldığımız yerden devam ettik, artık iyice kurumuş her yer, bir çok kişiye ulaşmaya çalıştım çıkmadan; Ufuk Abi (Ufuk28) bana özelden telefonunu gönderiver. Parodi Fatih, Abim ve ben hafif bir geziydi, bolca muhabbet vardı zaten muhabbet etmekten gezemedik ;D

dsc6849.jpg

dsc6846.jpg

dsc6844u.jpg

dsc6853.jpg

dsc6813.jpg

dsc6815y.jpg

dsc6855.jpg

dsc6860.jpg

dsc6862.jpg

dsc6822.jpg

dsc6819.jpg

Pajero'nun çapraz iki lastiği boşta...

dsc6866.jpg

dsc6867.jpg

dsc6868.jpg

Fotoğrafların kalanı diğer makinada, fırsat bulunca yükleyeceğim.

Etiketler
Ynt: Bozhane Köyü Çevresi Keşif Turu (19 Nisan 2009)

Murat dün Terkos'da senin arabanın aynısıyla karşılaştım, seni gördüm diye sevindim fakat farklı plaka görünce hayal kırıklığına uğradım.

Murat mesajını aldım ama bende o sıralarda Belgrad da Camel parkurunda bogusuyordum. Sizin ki sakin bir gezi olmuş, bizimkini hiç söylemiyorum :smiley:
Bir daha ki sefere buluşuruz umarım...

Koray Abi bende telefonun çektiği yerde aldım mesajını, biz oturup muhabbet etmekten gezmeye vakit bulamadık ;D Sahilde bi kahve içelim, ormanda sucuk ekmek, çay derken hava karardı :D Baya dinlendirici bir gezi oldu aslında, ormanda durduğumuz yer baya güzeldi, kuş sesleri çiçekler yeşillenmeye başlamış ağaçlar falan, havada ideal sıcaklıktaydı ne soğuk, ne sıcak orda yattık kaldık anlayacağın. Fotoğrafların çoğu abimin makineyle çekildi, 300 tane falan varmış, ayıklayıp atıcam artık ne zaman fırsat bulursam, benim makinede hepsi hepsi 30-40 fotoğraf vardı.

Çok geçmiş olsun bu arada, baya ağırdı anladığım kadarıyla sizin parkur, umarım fazla hasar yoktur. Hala çamur varsa o tarafa gelelim, zira Şile civarı artık taşlaşmış durumda, çamur lastiklerini sökmeden son bi etap iyi gelir bana da...

MC' Alıntı:
Çok geçmiş olsun bu arada, baya ağırdı anladığım kadarıyla sizin parkur, umarım fazla hasar yoktur. Hala çamur varsa o tarafa gelelim, zira Şile civarı artık taşlaşmış durumda, çamur lastiklerini sökmeden son bi etap iyi gelir bana da...

Benim Disco lastikleri sayesinde çok başarılıydı. Bu parkurda çok bol çamurlu kanallar vardı. Ben kalan arabaları sürekli çekiyordum ama bir tanesinde fazla zorladığım için ön difransiyali parçaladım sanırım. Bakalım bende tam ne olduğunu bugün öğreneceğim. Ama sizlere bu parkuru denemenizi pek tavsiye edemeyeceğim :smiley: öyle böyle değil :smiley:)

Sanırım önden bağlayıp çekiyordun arabayı? Kanal işini sevmiyorum ben, Pajero'nun altı nerdeyse komple kapalı ama XJ'in karter dışında koruması yok, her şey açıkta bir yerini koparmak çok kolay ki daha önce koparmıştım kanalda. Çamur iyi ama kanal hoş değil :smiley: Kanalsız güzel çamurda Kırklareli Longoz ormanlarında bolca var ;D

Aslında arkadan bağlamıştım...
Arıza netleşti diferansiyel içersindeki dişlileri parçalamışım. Lastikleri büyüyen ve yeri iyi tutan araçlar, ya gidermiş yada kırar/koparırmış yani anlaşılan ben bundan sonra araçı (özelliklede bu lastiklerle) zorlamayacağım. Üşenmeden vinçi kullanacağız ders oldu :smiley:

D i s c o v e r e r' Alıntı:
Aslında arkadan bağlamıştım...
Arıza netleşti diferansiyel içersindeki dişlileri parçalamışım. Lastikleri büyüyen ve yeri iyi tutan araçlar, ya gidermiş yada kırar/koparırmış yani anlaşılan ben bundan sonra araçı (özelliklede bu lastiklerle) zorlamayacağım. Üşenmeden vinçi kullanacağız ders oldu :smiley:

geçmiş olsun koray abi.

Geçmiş olsun Koray Abi, hazır kırmışken bi %100'de öne taktırsaydınız ::smiley:

Ben öne %100 getirticem birisini bulursam Amerikadan, bakalım artık aks mı koparacak, diferansiyelmi kıracak ;D

Aaaahh aahh...

Benim araci almam yila hikayesine dondu. Co-pilotlukta fena degil ama... camurlari kacirdik. Piknik moduna girecegiz artik...

Çok yoğun çalıştığım 1 ayın ardından terapi niteliğinde bir gezi oldu Murat'a ve güzel sohpetiyle Ender abiye teşekkür ederim."HUZUR ORMANDA" ;D
Evvelce uzun sürede geçemediğimiz delikanlı etaplarını seke seke geçmek komik oldu ;D
Murat pajeronun güzel karelerini çekmiştim bir karış çamurda onları koysana ;D

Diğer makinadaki fotoğraflar upload ediliyor şu anda, hazır olunca atıcam :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR