Boyum 2.02m Ekipman Tabsitesi Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uumutoonat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,537

uumutoonat

Yeni Üye
Yer
Marmaris, Adana
Web
instagram.com
Forumunuzun yeni üyesi olarak siz alaylılardan gerek almam gereken gerek almamam gereken marka model ve ürünleri söylemenizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Otostopçu ve arkadaşlarının çadırlarında uyumaya çalışmış birisi olarak artık o konuları bi kenara bırakıp boyuma uygun çadır arayışına girdim. Bunun yanında çanta mat ve battaniye de arıyorum. En az 60 litre mat asabileceğim bir çanta yanında en az 220-220-150 bir çadır ve boyutu önemli olmayan zaten 2 tane alacağım(şimdiden 1 tanenin yetmeyeceğini görüp kabullendim) yer soğuğunu yedirmeyen mat arıyorum. Bunun yanında matın da altına çok ince pike tarzı polar vs. battaniyeler oluyor neredeyse hiç yer kaplamayan hem üstüme yorgan maiyetinde sermelik hem de battaniye işlevi görebilecek 2 farklı veya aynısından 2 tane olacak şekilde battaniye arıyorum. Hepsi için toplam 500TL bütçem var geçmemesi benim için iyi olur. Ek olarak çadır ışığı düdük magnezyum çubuğu gibi araçlar dışında vazgeçilmezlerim neler olmalı?

Etiketler

Merhaba ,

Mesajınızı gördüğümde çok güldüm :smiley: nedeni de benim boyum da 2.02 ve dağcıyım, ayrıca dünyayı sırt çantamla geziyorum dolayısıyla sizi çok iyi anlıyorum

Bu konuyu burada yazmak çok uzun ve zor ama temel mantık hafif ve boyut olarak küçük malzemeleri tercih etmezseniz ağır ve hantal malzemelerle başbaşa kalırsınız.

İsterseniz mail adresinizi verirseniz biraz daha detaylı bilgi verebilirim.

İyi günler

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada demin unuttum yazmayı . İyi ve dayanıklı malzeme hafiflerden seçtiğinizde ve ısı yönünden de çok iyi seçimler yaptığınızda 500 lira bütçe çok zor ama ucuz malzeme ile sırt ağrıları sakatlıklar malzemenin kısa zamanda hasar görmesi ve bunlardan kaynaklı yaşanacak sinir bozukluğu da pişman ettirebilir.

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

SON KONULAR

Geri