selamlar,konu geçen temmuz ayında açılmışve çok şey değişmiş...
.keşke anlatılanlar kadar olsaydı,şuan durum hiçte öyle değil.
tabiat parkından çok mesire alanına dönmüş.her köşede mangal yanıyor.alanın yerleşimi belli bir düzende ve sayıda olmalı bence.istiap haddini fazlasıyla aşmış bir vaziyetteydi bu haftasonu gidişimizde.hayal kırıklığıydı bizim için.işletme sahibinin herşeyi ben bilirim tavrı ve saçma bir fiyat mantığıda cabası.çadıra ayrı arabaya ayrı ücret istemesi başka bir uyanıklık.2 gece 2 çadır bir araba 160 tl.görende botanik parkta okaliptusların arasında yatacaksın sanır.
kusura bakmayın biraz sert yazdım ama kapıda bizimle dalga geçer gibi konuşan yaşlı beyfendinin tavrına hala inanamıyorum.
çadırı anladım araç için neden 20 tl alıyorsunuz dediğimde 'ya ne bekliyordun demesi benim için son noktaydı.parkı dolaşabilirmiyiz dediğimde nesine bakacaksın deniz orman işte cevabını kapıya yazıp asmalılar...
sonuç; gökçetepe milli parkını geç arka taraflarda 10 numara sessiz sakin koylar var...
İşin para kısmını paylaşmayı unutmuşuz geçen yıl. Dediğiniz gibi tek gece için 45 TL vermiştik Üstelik gece 12 den sonra giriş yaptık sabah olur olmaz kaçtık. Sabah ayrıca cafesine erzak getiren kamyonet gıda,ekmek, içecek vs. cafeye ürünleri boşalttıktan sonra çöpleri toplaya toplaya geri dönmüştü..