Böyle Bir Motor Buldum Ama...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baymineral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,764

baymineral

Kamp III
Yer
İzmit
Web
blog.milliyet.com.tr
polinix1.jpg

Bilgisi olanlar bu model hakkında bilgi vermeleri önemle rica olunur ;)

Etiketler

Ynt: Böyle Bir Motor Buldum Ama...

bu iki zamanlı 50 veya 80 cc lik bir cocuk endurosu,
motora yeni baslayan caocukları bunlarla ogretiyorlar,
Yamaha, KTM ve Honda nın bu sekilde cocuk enduroları mevcut, bu da muhtemelen Cinliler tarafından o modellerden birinin kopyasıdır

tazı gıbı bısey yaa sevmedım..bana sooyle vespa et4..soz senı de gezdırecem:smiley:ya da bız motoru sırımızda gezdırırız beraber:smiley:

xl200 aslında bana da uygun, böyle küçük bir endurom olsa iyi olur. çok da pahalı değiller bildiğim kadarıyla. ayrıca ayşe vespa dediğin şeyden 2 tane olacak ki beni taşısın hehe yada dediğin gibi biz motoru sırtlanırız ;) :D

berk, benim kastettiğim endurocu'nun gönderdiği fotoğraftaki honda xl200 gibi birşeydi ;D en üstteki motordan iki tane olursa ben pilli paten diye anca kullanırım ;D ;D

bu tip motorlar küçük yaşta çocukları motorsiklete başlatmak için harika,
İşte burada bir spor olarak motorsikletin avantajı ortaya çıkıyor, maddi açıdan daha kolay erişilebilir olması

böyle bir motorla motor sporlarına başlayan çocuk eğer yeteneğide varsa ilerde canavar gibi bir yarışçı olabilir
tabi devamında da uygun motorlarla bolca çalışırsa

aynı şeyi dört tekerde düşündüğümüzde ise karting arabası alınsa heryerde gezilmez, küçük ralli otomobili diye bir şey de olmadığına göre ,şartlar sıkı

berk' Alıntı:
abı motor secımınde yas boy ve kg onemlı bı faktordur .. bu bıraz kucuk bısı bence.. max 75 cc bu alet ılk bayırda kalırsın ;)

Sanırım haklısın. Boyum 1.80, kilom 63-65 arası. Endurocu arkadaşımızın bayanlara önerdiği model sanırım bana bir boy ufak kaçar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR