Shadowjedi
Kamp I
Ynt: Bot Tavsiyesi
İncelenen ürünlerin bir kısmı eski tarihli ve artık üretimden kalkmış olabiliyor ne yazıkki. Ayrıca site amerikan sitesi olduğundan avrupa mallarının bilinmesi ve incelenmesi daha az oluyor doğal olarak. Bununla beraber review videolarında tanıdık modellerin incelemelerini bulmak mümkün. Genellikle marka model isimli olan videolar değilde "en iyi trekking botu" videosunda kıyaslama şeklinde bulunuyor.
Daha önce TezzMertek'in belirttiği şekilde yaz kış için yada şehir ve arazi için ayrı bot almak en iyi çözüm.
sgd' Alıntı:İlgi için çok teşekkür ederim.Verdiğiniz siteyi inceledim.Asolo power matic 200 incelenen botlara göre 1.seçilmiş.Ancak gene bu modeli türkiyede yada internette bulamadım.Ve ayrıca burda çarsak bantı diye yırtınıyoruz ancak 1.seçilen botta benim anladığım kadarıyla bu banttan yok.Ayrıca site eğer gerçekten güvenilir bir site ise diğer incelemelerinede göz attım.Bizim burda şu markamı bu markamı diye tartıştığımız ürünlerin esamesi geçmiyor sitede.Çok ilginç geldi.
Tam bot olayını çözüme kavuşturmama az kaldı derken gene kafam allak bullak oldu.
İncelenen ürünlerin bir kısmı eski tarihli ve artık üretimden kalkmış olabiliyor ne yazıkki. Ayrıca site amerikan sitesi olduğundan avrupa mallarının bilinmesi ve incelenmesi daha az oluyor doğal olarak. Bununla beraber review videolarında tanıdık modellerin incelemelerini bulmak mümkün. Genellikle marka model isimli olan videolar değilde "en iyi trekking botu" videosunda kıyaslama şeklinde bulunuyor.
Daha önce TezzMertek'in belirttiği şekilde yaz kış için yada şehir ve arazi için ayrı bot almak en iyi çözüm.