Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BamBina Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,667
Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009)

Ellerinize sağlık, çok zevkli görünüyor. İnsana zorla fotoğraf çektireceksiniz yani. Veya kendimi düzelteyim; Sizin yüzünüzden yürüyüşlerde fotoğraf çekemiyorum artık. Armudun sapı, üzüm çöpü derken az fotoğraf çekiyorum, bir de buraya eklerken kısmaya başladım mı, iyice azalıyor :smiley: Sizinle yarışamam ama yine de sizinkiler gibi güzel olsun diye seçeyim diyorum bu da sayıyı azaltıyor :smiley: Alın size yaptıklarınızın negatif etkisi. Ama bunların benzerini de deneyeceğim bakalım... Ellerinize sağlık...

Bir de söylemeden edemeyeceğim, gece yürüyüşleriniz daha özel/zevkli görünüyordu. Ayrıca sonuçları da daha seyirlik oluyordu :smiley: Onlardan yapsanıza ;D İstek organizasyon alıyor musunuz? :smiley:

Selamlar,
Katılan herkesin ellerine, aklına sağlık. (1 saat kalıp gidenler hariç ;D ;D ;D )

Etiketler

Mezzy' Alıntı:
IMG_5983.JPG

IMG_5989.JPG

ellerine sağlık mustafa... son 3-4 fotoda özelliklemi renk sıcaklığıyla oynadın merak ettim ???

Teşekkür ederiz. 5d ne çekiyorsa o :smiley: Ortamın renk sıcaklığı öyleydi. Mekanda çok fazla ışık kaynağı yoktu. Genel olarak tungusten ağırlıktaydı. Bir de 50mm'nin mucizeleri ve de f1.8'in kurtarıcılığı olaya hakimdi. Ayrıca gözlüklerin entelliğini saymıyorum bile :smiley:

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Ellerinize sağlık, çok zevkli görünüyor. İnsana zorla fotoğraf çektireceksiniz yani. Veya kendimi düzelteyim; Sizin yüzünüzden yürüyüşlerde fotoğraf çekemiyorum artık. Armudun sapı, üzüm çöpü derken az fotoğraf çekiyorum, bir de buraya eklerken kısmaya başladım mı, iyice azalıyor :smiley: Sizinle yarışamam ama yine de sizinkiler gibi güzel olsun diye seçeyim diyorum bu da sayıyı azaltıyor :smiley: Alın size yaptıklarınızın negatif etkisi. Ama bunların benzerini de deneyeceğim bakalım... Ellerinize sağlık...

Ehehe aslında negatif etki değil de hırs yapması lazım. Bu hırsta size istek, zevk, eğlence ve mutluluk olarak geri döner diye düşünüyorum. Zaten hobilerin amacı da genelde budur. Ayrıca biz de ne fotoğraflar siliyoruz. Ben mesela çok fazla fotoğrafı daha makinedeyken, hatta çektikten sonra silerim. Önemli olan "o anı" yakalamak zaten :smiley: Kolay gelsin.

Mezzy' Alıntı:
Teşekkür ederiz. 5d ne çekiyorsa o :smiley: Ortamın renk sıcaklığı öyleydi. Mekanda çok fazla ışık kaynağı yoktu. Genel olarak tungusten ağırlıktaydı. Bir de 50mm'nin mucizeleri ve de f1.8'in kurtarıcılığı olaya hakimdi. Ayrıca gözlüklerin entelliğini saymıyorum bile :smiley:

teşekkürler mustafa ;)

Mustafa'nın dediği gibi, ben de bir çok fotoğrafı daha makinadayken siliyorum. Ama sildiğim her fotoğraf, tekrar çekmek için olan isteğimi olumlu şekilde etkiliyor.

Onun için Ulaş, çekmeye devam. ;) Ve elbette paylaşmaya. Bakarsın bir gün İzmir'e de gelir, bir fotoğraf etkinliği düzenleriz beraber.

Gece fotoğrafı konusunda ise haklısın. O geziler çok özel ve keyifli oluyorlar. Ama, soğuk havada gece çekimi pek de keyifli olmayabilir. :smiley: Onun için havaların biraz daha ısınmasını bekliyoruz.

yorucu ama keyifli olmuş gezi. yine diyorum az fotoğraf çıkmış işte :D fotoğraf eklemede tembel arkadaşlarımız var sanırım. gelen ve ekleyen sayısına bakınca.
Onlarında neler çektiğini merak ediyorum.
bu arada bebekler bahane olmuş da ben iyiki gelmemişim. iyileştim çok şükürde henüz 10 km yürüyebilecek kadar olduğunu sanmıyorum :smiley:

fotoğraf çekme konusuna gelirsek sayıyı en çok abartanlardanım sanırım. bir gezide 2x8gb kart bitirme potansiyelim var :D

Dandik makinamla amatörce çektiğim iki resim de benden :D

[attachment=1]

[attachment=2]

CADDEBOSTAN09 003.jpg

CADDEBOSTAN09 005.jpg

Ahmet bey

Öyle demeyin, o makinalardan da çok güzel fotolar çıkıyor. :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_3122_tonemappedaa.jpg

IMG_3314aa.jpg

IMG_3332aa.jpg

IMG_3343_tonemappedaa.jpg

IMG_3372aa.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_3300aa.jpg

IMG_3152aa.jpg

IMG_3210aa.jpg

IMG_3254aa.jpg

IMG_3145aa.jpg

Çiçek fotoğraflarını Esra kesin beğenir ki ben de beğendim. :smiley:

Ama Tolga...

Simit yiyen kız çok çok tatlı olmuş, çok hoş bir anı yakalamışsın. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR